2777
2789
عنوان

تا حالا شده خدا نگاتون نکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 61 پست
اگه با گریه اروم میشی حتما اینکار رو بکن یه سفر مشهد برو خیلی خیلی سبک میشی 

کاش میتونستم.ولی تا حالا ک 18 سالم شده حتی یبارم نرفتم ینی نطلبیده

گاهی گمان نمیکنی و میشود  ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا کل زندگیم شده صبر.مگه من ایوبم.حداقل یبار نگام کنه ک بفهمم یکی هوامو داره

عجب صبري خدا دارد ، اگر من جاي او بودم

همان اول که اول ظلم را مي ديدم از مخلوق بي وجدان

جهان را با همه زيبايي و زشتي، به روي يکدگر ويرانه ميکردم

عجب صبري خدا دارد ، اگر من جاي او بودم

که در همسايه چندين گرسنه و چند بزمي گرم عيش و نوش مي ديدم

نخستين نعره ي مستانه را خاموش آن دم ، بر لب پيمانه ميکردم عجب صبري خدا دارد ، اگر من جاي او بودم

که مي ديدم يکي عريان و لرزان ، ديگري پوشيده از صد جامه ي رنگين

زمين و آسمان را واژگون مستانه ميکردم

عجب صبري خدا دارد ، اگر من جاي او بودمنه طاعت مي پذيرفتم، نه گوش از بهر استغفار اين بيداد گرها تيز کرده

پاره پاره در کف زاهد نمايان سبحه صد دانه ميکردم.عجب صبري خدا دارد ، اگر من جاي او بودم

براي خاطر تنها يکي مجنون صحراگرد بي سامان.هزاران ليلي ناز آفرين را ، کو به کو آواره و ديوانه ميکردمعجب صبري خدا دارد ، اگر من جاي او بودم

به گرد شمع سوزان دل عشاق سرگردان

سرا پاي وجود بي وفا معشوق را پروانه ميکردم عجب صبري خدا دارد ، اگر من جاي او بودم

به عرش کبريايي، با همه صبر خدايي ، تا که ميديدم عزيز نا بجايي

ناز بر  يک ناروا گرديده خواري مي فروشد

گردش اين چرخ را وارونه بي صبرانه ميکردم عجب صبري خدا دارد ، اگر من جاي او بودمکه مي ديدم مشوش عارف و عامي، ز برق فتنه ي اين علم عالم سوز مردم کشبه جز انديشه ي عشق وفا ، معدوم ، هر فکري در اين دنياي پر افسانه ميکرد   عجب صبري خدا دارد ، چرا من جاي او باشم؟؟؟

همين بهتر که او  خود ، جاي خود بنشسته و تاب تمام زشتکاريهاي اين مخلوق را دارد

و گر نه من به جاي او چو بودم ، يک نفس کي عادلانه سازشي با جاهل و فرزانه ميکردم؟!

لطفا برای سلامتی مادرم صلوات.الهم صل علی محمد و آل محمد 
من هفته دیگه اگه خدا بخاد میرم حرم برا ارامشت دعا میکنم خاهر جون اسمت بگو

اسمم ساراس  قربون محبتت خواهر.بگو امام رضا منو ببخشه بگو منم بطلبه  

گاهی گمان نمیکنی و میشود  ......ما در جهانی زندگی میکنیم که اشتباهاتمان را تقدیر به دوش میکشد ولی موفقیت هایمان را مدیون تلاشمان هستیم!!!!خدا اگر مهربان نبود چه میکردیم با این حجم از ادعا.......
عجب صبري خدا دارد ، اگر من جاي او بودم همان اول که اول ظلم را مي ديدم از مخلوق بي وجدان جهان ر ...

انشاالاه مادرتوون سلامتیشو بدست بیاره

اخه خیلی زجر کشیدم.هر چی خواستم نشد.عذاب کشیدم و خواستم ک تموم شه.ولی همش تکرار شد این عذاب کشیدنا.ی ...

شنیدی میگن زندگی بالاپایینی زیادی داره؟شمانه ماه زجرکشیدی مادرمن ازاول زندگیش زجرکشیده اگه من بشخصه میبودم خودمومیکشتم امامادرم همیشه امیدواره میگه خدابزرگه خداصلاحموبهتر میدونه خلاصشوبگم:سه سالش بوده پدرشوازدست داده مادرش کارمیکرده بزرگش کرده ازدواج کرده هم بچش هم شوهرش وازدست داده دوباره ازدواج کرده بایه مردبداخلاق 40سال عمرشوپای بچه هاش گذاشته تواین 40سال ازهمه طرف ضربه خورده اگزماشدیدپوستی گرفته30ساله تمام بدنش زخم میشه توسن 61سالگی پسرکوچیکشوازدس میده وپسربزرگ ناراحتی اعصاب میگیره سه ماه فقط بچشوتروخوش میکنه بااینکه خودش داغ فرزنددیده بچشوخوب میکنه اوایل زندگیشم 7بچشوبدنیامیاره وهمگی توبچگی زیرشش ماه مریض میشن میمیرن بازم می خنده اینقدقویه من حسودیم میشه به ایمانش نمازوروزه اش وقرانش ترک نمیشه چرا؟؟؟چون خداروازته دل قبول داره ازاین ادمای کوه توی روبرت هست باهاشون صحبت کن اونوقت حالت خیلی بهترمیشه.پس مادرمن بگه خدانیس یامنونمیخاد یاخیلیابگن ازبدیشه بدمیاره اینافکرای واهی خانومی

جاویدان بادسایه کسانی راکه شادی راعلتند نه شریک وغم راشریکند نه علت

وای دختر تو هنوز خیلی فرصت داری که بهشون برسی لذت ببر از زندگیت حالا خدا انقد باهات کار داره یه روز میشه به این چیزایی که الان برات مهمه میخندی 

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز 
شنیدی میگن زندگی بالاپایینی زیادی داره؟شمانه ماه زجرکشیدی مادرمن ازاول زندگیش زجرکشیده اگه من بشخصه ...

بمیرم  

وای دختر تو هنوز خیلی فرصت داری که بهشون برسی لذت ببر از زندگیت حالا خدا انقد باهات کار داره یه روز ...

ابجی بخدا همین چند وقتو کامل سیر شدم از زندگی.دوس دارم تموم شه ولی از دنیای اونور میترسم

اکثرا ادما تو زندگی این حسو دارن ولی نباید بهش پر وبال بدی منم همسن تو که بودم یه چیزایی از خدا میخاستم که نشد الان که سی وپنج ساله شدم میگم خدا رو شکرت که نشد 

بمیرم    

خدانکنه هدفم این بودکه ببینی ادمایی هستن توشرایط بدتراماهمیشه امیدوارن به داشته هات فک کن نه خواسته هاونداشته هات به این باوربرس که برای خداهمه بندهاش برابرن اگه یکم دقت کنی میبینی خدابه همه همه چیزارویکجانداده به ظاهرزندگیا توجه نکن اصل درون ادماس

جاویدان بادسایه کسانی راکه شادی راعلتند نه شریک وغم راشریکند نه علت

همه تو زندگی خودشون سختی میکشن یکی بیشتر یکی کمتر ولی همشون موقتیه نگران نباش فکرای منفی رو از خودت دور کن به اینده فک کن تو قرار مامان یه نی نی خوشگل بشی باید مسولیت یه زندگی رو داشته باشی شغل پیدا کنی وهزار تا چیز دیگه که در انتظار تو نشستن