2777
2789

ماریاااا اومدی دستور کیک یخچالی خوشمزه

یا دسر این مدلی به من یاد بده قربون دستت😂

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ماریاقناد  

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت

وای اینجا جا داره از ماریا قناد تشکر کنم با دستور هاش دمت درست کردم فک نمی کردم انقدر خوب بشه دمت گرم ماری جوووون❤❤❤❤❤

@ماریاقناد  

آدم ها کسایی رو ک دوست دارن رو فراموش نمیکنن 😔.. فقط عادت میکنن ک دیگ کنارشون نباشن💔

سلام عزیزم . 3 الی 4 تا تخم مرغ و با نصف لیوان شکر و کمی وانیل بزن.  یک ربع 

بعد نصف لیوان اب جوش .یا شیر داغ اضافه و بزن . بعدیک چهارم لیوان روغن مایع بریز و بزن.  حالا یک و نیم لیوان ارد . لیوان ارد سر خالی باشه . شاید کمتر نیاز بود . با یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر الک کن . بریز تو قالبت نصف موادو . بعد گردو و کشمش و توش یک قاشق ارد بریز هم بزن . بریز روی مایه کیک . بعد بقیه مایه کیک و بریز تو قالب . طبقه وسط دمای 160.  بجای وانیل از رنده پوست پرتقال استفاده کنی تو این کیک خیلی بهتره و با روکش گاناش هم خوشمزه تر میشه . 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
یعنی شیرینی نخودچی ماریا جان رو درست کردم درست طعم و رنگ عطر شیرینی نخودی بیرونو میداد ای ول ماریا ج ...

نوش جونت عشقم 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
وای اینجا جا داره از ماریا قناد تشکر کنم با دستور هاش دمت درست کردم فک نمی کردم انقدر خوب بشه دمت گر ...

خواهش میکنم فدات شم . کاری نمیکنم . زحمت خودتونه