2777
2789

من دارم. 

از نظر سلامت خوبه ولی از نظر قیافه نه

مال من زود از قیافه افتاد 

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی که گناه نکردی دعا کن تا روا گردد. حضرت فرمود کدام زبان است که گناه نکرده باشد؟  خداوند فرمود تو با زبان دیگران گناه نکرده ای از دیگران بخواه برای حاجتت دعا کنند تا روا گردد. با یه صلوات دعام میکنی؟؟؟ 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم با کالری شماری البته 12کیلو کم کردم پر خوری کردم 2کیلوش برکشت برو تاپیک بامداد خمار عالیه بچه ...

اخه مشکل من اینه اصن اراده ندارم 

ولی از امروز غذامو کم کردم تاالان زیر۵۰۰تا خوردم

اخه مشکل من اینه اصن اراده ندارم  ولی از امروز غذامو کم کردم تاالان زیر۵۰۰تا خوردم

من عزیزم از اول هفته تصمیم گرفتم فقط پنج شنبه جمعه برنج بخورم بقیه غذاها م هم بیشتر حبوبات باشه و سبزیجات میخوام تا دوماه دیگه بشم 62ایشالا تو هم میتونی عزیزم برای خوذت هدف بزار .الان چند کیلو هستی؟

من عزیزم از اول هفته تصمیم گرفتم فقط پنج شنبه جمعه برنج بخورم بقیه غذاها م هم بیشتر حبوبات باشه و سب ...

اخر هفته ها چه مقدار برنج بخوری؟

من بین ۷۴تا۷۶ موندم 

دردم اینه زود از رژیم خسته میشم

اخر هفته ها چه مقدار برنج بخوری؟ من بین ۷۴تا۷۶ موندم  دردم اینه زود از رژیم خسته میشم

منم همین جور بودم با خودم نشستم حرف زدم گفتم دوس داری چقدر بخوری ؟نهایتش چیه اضافه وزن هیکل زشت یه زن چاق برا شوهرت یه مادر چاق برای بچم خودم نمیتونم لباسای مورد علاقمو بپوشم مهم تر از همه دوست ندارم خدایی نکرده با وزن 70کیلو یه وقت دومی را باردار بشه میخوام تا قبل از اینکه حامله بشم 8کیلو کم کنم من باید خوش هیکل بشم با خوردن به هیچ جا نمیرسم.

بعدم من به خودم سخت نمیگرم مثلا دیشب لازانیا داشتیم خیلی خیلی کم خوردم ولی خوردم که ولعم بخوابه .

منم همین جور بودم با خودم نشستم حرف زدم گفتم دوس داری چقدر بخوری ؟نهایتش چیه اضافه وزن هیکل زشت یه ز ...

آفرین بهت باانگیزت 

منم به خودم قول دادم باید ۶۰بشم بعد اقدام کنم واسه بارداری 

فردا وزن دقیقمو میبینم به امید خدا کم میکنم غذامو ،البته به شوهرمم نمیگم رژیمم که بهم نخنده،اوووف