2777
2789

من می خوام دخترمو از پوشک بگیرم دو سالشه یه ماهی هست دیگه پوشکش نمی کنم ولی اصلا یاد نمی گیره که بره دستشویی یا اینکه خودش بگه دستشویی داره همش خودم مجبورم تند تند ببرمش یه موقع هم که یادم بره دستشویی می کنه خیلی خسته شدم چیکار کنم بنظرتون؟

دیروز بهش گفتم بیا بریم دستشویی انقدر گریه کرد گفت نه نه نیومد بعد اومد رو فرش جیش کرد منم محکم زدمش خیلی اعصابم خرد شد بعدش که زدمش ولی دست خودم نبود یه بار دیگه هم این کارو کرده بود دوباره زدمش اه خیلی سخته بچه داری

شاید هنوز زوده آمادگی نداره ب نظرم زود از پوشک گرفتن بچه چون هی باید دعواش کنی تو روحیش تاثیر میذاره جاری من دو سال و هشت ماه بچشو گرف اونم اصلا اذیت نکرد دو روزه یاد گرفت فقط شانس من یکبار اونم رو فرش من جیش کرد😂 هیچ جای دیگه ای جیش نکرد خیلی راحت گرفتش

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرار نیست هر موقع شما اراده کردی بچه پوشکو بزاره کنار . باید صبر کنی تا آمادگی پیدا کنه بعد اقدام کنی . پوشک گرفتن یکی از مهمترین مراحل استقلال شخصیت کودکه . هر نوع فشاری میتونه آسیب جدی و جبران ناپذیر روحی ایجاد کنه

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
دیروز بهش گفتم بیا بریم دستشویی انقدر گریه کرد گفت نه نه نیومد بعد اومد رو فرش جیش کرد منم محکم زدمش ...

گناه داره اون بچه چ میفهمه میترسه بدتر احتمالا بخاطر ترسش هم تو دسشویی جیش نمیکنه هر موقع خودت و بچه آمادگی داشتین بگیرش بیخیال وحی نیومده ک حتما دو سالگی از پوشک بگیریش

منم بودم میزدمش وقتی جیش داره باید بگه ببریش دیگه حالا خودشم ک نمیگه شما ک گفتی باید میرف دسشویی به ...

بچه دو ساله چی میفهمه آخه🙁😦

گناه داره اون بچه چ میفهمه میترسه بدتر احتمالا بخاطر ترسش هم تو دسشویی جیش نمیکنه هر موقع خودت و بچه ...

با من بود تا سه سالگی اصلا نمی گرفتیم ولی این مادرشوهرم سرویس کرده انقدر میگه اه اه هی می گه فلانی رو ببین فلانی رو ببین بچه اش از تو کوچیکتره دیگه مجبور شدم الان ببینه پوشکش کردم داستان داریم بعد جاری ها مم همه می گن وااااای مگه می خوای چیکار کنی ببینیم اخرش تو اینو می تونی بگیری یا نه   

با من بود تا سه سالگی اصلا نمی گرفتیم ولی این مادرشوهرم سرویس کرده انقدر میگه اه اه هی می گه فلانی ر ...

به هیچکس ربطی نداره عزیزم ببین اگه زود بخای از پوشک بگیری ممکنه بزرگ بشه شب ادراری بگیره

بچه دو ساله چی میفهمه آخه🙁😦

والا به ما که رسیده همه می گن ما بچه هامونو همه دوسالگی گرفتیم حالا من که نمی دونم اون موقع ها که یادم نیست اصلا برام این چیزا مهم نبوده که بخوام ببینم کی چه زمانی گرفته یا چی واقعا کلافه ام دلمم برای دخترم سوختا بمیرمم الهی