2777
2789
عنوان

راضی کردن شوهر

230 بازدید | 9 پست

من شوهرم نمیزاره جایی برم و میگه نباید زود به زود بری پیش خانوادت میگه زن باید بشینه تو خونش الانم یه کاری پیش اومده باید برم خونه مامان چطور راضیش کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر من اوایل ازدواج اینجوری بودو نمیزاشت برم خونه ی مامانم.حالا هروقت دلم خواست میرم.شده روزی۲بارم برم😁!ولی شب خوابیدن نداریم! اوایل فقط ناراحت میشدم ولی بعدش بهش گیر دادم ک اونم باید بشینه کنج دل من😂ک این شد همه چی درست شد

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...

هشت ساله ازدواج کردم یادم نمیاد ازش اجازه گرفته باشم که جایی برم یا نه. فقط اطلاع رسانی میکنم که من فلان جا هستم بیا یا دارم میرم. اصلا بهش همچین اجازه ای نده که بهت دستور بده کجا بری کی بری و...عادت میکنه

میخوای بهش با حالت مظلوم بگو مامانت یکم ناخوشه و دوس داری ببینیش

همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
چقدر خوب بخدا ادم حسرت همچنین شوهر هایی رو میکنه

عزیزم همه بی نقص نیستن که حسرت بخوری. شوهر من یه بدی داره شوهر شما یه بدی دیگه. هر کدوم یه خصوصیات خوب دارن. شوهر منم بعضی کاراش خیلی رو مخه. ولی شوهرتو عادت نده یه این روش. اول عقدمون چند بار رفته بودم مهمونی بهش خبر دادم ناراحت شده بود که چرا به من نگفتی قبل اینکه بری.  به خانوادم گفتم باهاش قهر کردم خانواده هارو جمع کردیم حتی پیش وکیلم بردمش گفتم اینجوری باشی من جدا میشم اونم اومد وکیل باهاش صحبت کرد گفت چه فرقی داره قبلش بگه یا بعدشو... خلاصه بهش رو ندادم بخواد این رفتارشو ادامه بده.  وگرنه اینم الان مث شوهر شما بود.  ولی دیگه هیچوقت این رفتارشو ادامه ندادو خیلی ریلکس شد.