2777
2789
بچه نداریم تازه یکساله ازدواج کردیم .حالا تازه میخواییم اقدام کنیم

خوب بهونه دکتر بیار بگو دکترا شیراز جایی دیگه نیست و .... ولی مستقیم مخالفت نکن که مردا خیلی لجبازند

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی من به شما شکموها چی بگم😂😂

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
عزیزم نترس از نظر شهریت و مردم خوبه حالا فامیل شوهر نمیدونم اما حتما اونا هم خوبن ک تو ای شهر موندن ...

مرسی ایده  

وااااااااااااای من برم بزنم تو سر خودم .شوهرم که تا شب نمیاد بشینم دل سیر گریه کنم تا وقتی نیومده

دختر داریم میگیم خیلی شهر خوبیه عزیزم چرا ناراحتی آخه پشیمون نمیشی ازینکه اومدی 

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁