2777
2789
عنوان

قاسم تک دهقان

982 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی در مورد کار این آقا اطلاعاتی داره؟ کسی درمان شده تا الان؟ تاپیک های قبل رو خوندم ولی چون این موضوع الان واسم خیلی مهمه میخوام اگه کسی چیز جدیدی در مورد کار ایشون شنیده بگه خیلی ضروریه😔🙏

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانومایی که قزوینی هستید اسم این آقا رو شنیدید؟

میشه لطفا واسه شفا و سلامتی داداشم یه امن یجیب بخونید؟ ممنون از همگی     ( أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَکْشِفُ السُّوءَ )
خیلی که به کارش مطمئن بود

خودش که از کارش مطمئن هست ولی میخوام بدونم واقعا کسی درمان شده

اين اقا با داروهاش حال پدر منو بدتر كرد.احسان عليخاني حتما جزاشو خواهد كشيد با برنامه از قبل تعيين شده كلي پول به جيب زد كه اين اقا معروف شه و سر مردم كلاه بزاره. فقط حرفم اينه،همانطور كه اين اقا تو برنامه ماه عسل گفت كه به فكر بشريته و اين دارو را براي ريشه كن كردن سرطان براي رضاي خدا ميسازه خوب اگه حرفش واقعيت داشت و اگر به كسي اعتماد نداره بياد تو صدا و سيما و اينترنت و كلا همه جااعلام كنه كه چه گياه يا گياهاني هست تا به فرض اگرم شركتي ميتونه دارو را بسازه تا به بشريت هم خدمت كرده باشه! ايشون كلاهبرداري بيش نيست براي اثبات سخنم فقط از كساني كه ميخوان به اين اقا پول بدن خواهش ميكنم قبل از هر اقدامي برن روستاي صالحيه نزديك ابيك و چند ساعتي جلوي عطاري اين اقا منتظر باشن و با مشترياشون صحبت كنن تا متوجه شن كه اين اقا چه كلاهه بزرگي سر مردم ميزارن! بريد اونجا ببينيد چه دمو دستگاهي راه انداخته چه انبار بزرگي داخل اون روستا زده. داخل عطاري كه وارد شديد تعجب خواهيد كرد چون براي هر دردي درمان دارن از جمله ناباروري،پك لاغري،پك يبوست،پك اسهال،پك سردرد و هزار جور درمان ديگه اي كه بتونن بيشتر از شما پول بگيرن! دوتا از كارمنداشونم خواهراشون هستن كه معلومه ديپلم هم ندارن ولي با دو دقيقه صحبت كردن با ادم ده تا از اين پكهاي گياهي ميدن و حداقل ٤٠٠توماني ازتون ميگيرن و ميگن ده روز ديگه بيا و اينطور ميشه كه شما بيمه ميشيد اونجا و تا موقع مرگ بايد بهشون پول بديد! فقط خواهش ميكنم مثل ما سرتون كلاه نره و فقط چند ساعت وقت بزارين و با بيماراني كه از اين عطاري ميان بيرون صحبت كنيد تا متوجه شيد كه همشون ناراضي هستن و حتما تو اين چند ساعت چند نفري خواهيد ديد كه عصباني هستند از پولهايي كه به اين شخص دادن! البته اين اقاي دهقان از خانواده شهيد هستن و از اين قضيه سواستفاده كردن! ميگين از كجا فهميدم! وقتي بريد روستاي ايشون خواهيد ديد كه چندين كوچه به نام تك دهقان وجود داره! صحبت اخر اينه كه اگر ايشون به قول خودشون به فكر بشريت بودن كشف خياليشونو در اختيار بشريت ميزاشتن نه اينكه سر بيماراني كه دستشون از هر جايي كوتاه شده رو كلاه بزارن و ميلياردر شن و به ريش همه بخندن! مطمئن باشيد هركسي هم تو صفحات مجازي از اين اقا تعريف ميكنه يا اول راهه و هنوز متوجه كلاه بزرگي كه به سرش ميره نشده يا از كارمندان خودشه كه اجير شدن براي شايعه پراكني! جالبه اونجا ميريد چند نفري هميشه هستن كه ميان و از ايشون تعريف ميكنن و حرفهاي تكراريشونم اينه كه اقاي تك دهقان بدخواه زياد داره و خيليها ميخوان ايشونو ترور كنن تا كشفش برملا نشه و حتي ميگن ايشون ممنوع الخروج شده و … خواهشا خودتون بريد و ببينيد ! انشالله زودتر به جزاشون برسن 

اين اقا با داروهاش حال پدر منو بدتر كرد.احسان عليخاني حتما جزاشو خواهد كشيد با برنامه از قبل تعيين ش ...

چون حال پدرشمابدشده دلیل نمیشه که کلا کار این آقابده من خودم تحت درمانم بیماری آندومتریوز دارم که به تومور تبدیل شده و الانم بدون هیچ شیمی درمانی یا عملی دارم کاملا درمان میشم.من خودم دیدم که به مریضایی که پول ندارن دارو رایگان میده.درضمن از آشناهاو هم محلیامون چندنفر که روقبله بودن کاملا خوب شدن با داروهای این آقا

با سلام،

حدودا سه هفته پیش داروهای این شخص رو برای سرطان مثانه پدرم خریدیم و بلافاصله شروع به مصرف کرد. ولی حال پدرم روز به روز بدتر و بدتر شد و بعد از حدود یک هفته مصرف دارو رو قطع کردیم.تازه از ترس کرونا برای سه دورش خریدیم ولی بی فایده. الانم که دارم این نظر رو می نویسم پدر مجددا بستری شده و امروز قراره دوباره عمل کنه چون حالش واقعا بدتر شده.

ناگفته نماند همزمان یکی از دوستانم که اونم پدرش مشکل مشابه داشت و من بهش این شخص رو معرفی کردم ، دارو خرید و اونم میگه شبا پدرش بد حال میشه.

برای درمان سرطان به خانم مریم ببر حسینی مراجعه کنید ایشان پایه گذار انجمن سلامت مهر زمین هستند و هزاران بیمار تکرار میکنم هزاران بیمار صعب العلاج رو با تغذیه طبیعی بله درست شنیدید فقط تغذیه طبیعی درمان کردند. 

هیچ چشمداشت مالی هم ندارند و صرفا از طریق رستوران درآمد مکفی دارند. 

من سر دردهایی با دلیل نامعلوم داشتم که آقایان اطبا از درمانش عاجز بودند. 

با روش این بانوی گرامی درمان شدم. فقط لطفا اگر مراجعه کردید توصیه های ایشان رو انجام بدید و کتاب و سی دی های مربوطه رو مطالعه و تماشا کنید. دانش خودتون رو در این مورد بالا ببرید. برای سلامت کامل باید مطالعه و برنامه داشته باشید. حتی اگر بهترین دارو رو هم مصرف کنید ولی غذای ناسالم بخورید درمان نمیشید. اگر گرانترین دارو رو بگیرید ولی قورمه سبزی ایرانی که ۵۰ درصد سم هست رو بخورید درمان نمیشید. 

واقعا تا آخر عمر دعاگوی این بانو هستم.

اسم ایشون رو سرج کنید و معنی شفا رو واقعا لمس کنید.