nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 عنوان ت ل گرام 93 بازدید | 11 پست ت ل گراماتون چین ؟ مال من پاک شده هر کدومو مینصبم پراکسی میخاد منم ندارم .میشه پراکسیاتونو بدین بهم الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم 1398/03/21 | 10:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27342 تل اصلیو نصب کن برنامه فیک نصب نکن که پاک میشه برو کانال proxyme همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
میگمیگو عضویت: 1398/01/20 تعداد پست: 920 ویدوگرام و موبو ویدوگرام ک سرعتش کمه اصلا عکس بازنمیکنه اولش به آخرش فکرکن که مجبورنشی آخرش به اولش فکرکنی
nnnnnnnnnaaaaaaffss مدیر استارتر عضویت: 1397/09/05 تعداد پست: 1002 تل اصلیو نصب کن برنامه فیک نصب نکن که پاک میشه برو کانال proxyme اخ کلا برای نصبیدن پراکسی میخاد .نصب نمیشه که برم کانال .میشه یکیشو بفرسی . الو سلام ببخشید منزل خداست؟منم همون مزاحمی که اتفاقا اشناست♡هزارباردلم گرفته این شماره رو♡ولی هنوز چراپشت خط درانتظار یک صداست♡شما که گفتی واجبه جواب سلام هرکسی ♡چی شدبه ماکه رسیدحساب بنده هاجداست♡اجازه میدی که برات یکم درد دل کنم♡آخه شنیدم که اسم تومرهم وشفاست ♡حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه♡چون میدونه میشنوی وقتی تواین حال وهواست♡الو دوباره قطع ووصل سیم هاشروع شده♡الومنو ببخش اگه دوباره مزاحمت شدم ♡دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست 😘بالایی خیلی دوست دارم
fate71 عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 872 از کجا دان کنم تو کانال ببخشید😞 واسه سلامتی تودلیم صلوات میفرستی❤
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27342 اخ کلا برای نصبیدن پراکسی میخاد .نصب نمیشه که برم کانال .میشه یکیشو بفرسی . خب چرا فیلترر شکن نمیزنی برو از گوگل پلی tunsafe vp n رو دانلود کن همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
7890 عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 10791 تو کانال ببخشید😞 اخه من اصلا تل ندارم چطوری برم. کانال 💖و خدایی ک ب شدت کافیست💖
bahar_mj عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 1188 تل اصلیو نصب کن برنامه فیک نصب نکن که پاک میشه برو کانال proxyme اینکه هیچی نداره فقط چندتا نوشته داره اونم معلوم نیست به چه زبونیه 😐 .
tooska عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 27342 اینکه هیچی نداره فقط چندتا نوشته داره اونم معلوم نیست به چه زبونیه 😐 عزیزم برو بالاتر می بینی اینم اسکرین همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند
bahar_mj عضویت: 1396/09/18 تعداد پست: 1188 عزیزم برو بالاتر می بینی اینم اسکرین ها ممنون عزیزم ندیدم 😍😘😂 .