2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تو غذاهاش کره بریز.تو سوپاش ماکارونی بریز بعدش میکسش کن. من ماکارونی و دو قاشق برنج رو با ماهیچه و آبش میپزم اونقدر که خیلی نرم بشن بعدش با گوشتکوب برقی میکس میکنم یه قاشق کره هم اضافه میکنم.طعمش شبیه حلیم میشه اما واسه وزن گیری خیلی خوبه.

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖
تو غذاهاش کره بریز.تو سوپاش ماکارونی بریز بعدش میکسش کن. من ماکارونی و دو قاشق برنج رو با ماهیچه و آ ...

شما نينيت چند وقتشه؟ روزي چند بار شكمش كار ميكنه؟

پسر من الان 14 ماه و ده روزشه روزی یه بارو حتما کار میکنه بعضی وقتا هم دو بار.

وزن  دخترت چنده موقع تولد چند بوده؟

آهن و مولتی ویتامین رو بهش میدی؟

پسر من الان 14 ماه و ده روزشه روزی یه بارو حتما کار میکنه بعضی وقتا هم دو بار. وزن  دخترت چنده ...

دختر منم روزي يه بار حتما و گاهي حتي تا سه بار هم كار ميكنه شايد واسه اونه كم وزن ميگيره

اهن و مولتي هم ميدم

والا ١٦٠٠ به دنيا اومده الان خدود ٦/٥ كيلو هست

دختر منم روزي يه بار حتما و گاهي حتي تا سه بار هم كار ميكنه شايد واسه اونه كم وزن ميگيره اهن و مولت ...

عزیزم وزن تولدش هم کم بوده پس زیاد حساس نباش پسر منم تا 4 ماهگی نسبت به تولدش وزن نمیگرفت انقدر حرص میخوردم بعدش دیگه بیخیال شدم الان خوب شده.

انشاا... تنش سلامت باشه اگه تونستی از دکتر تغذیه راهنمایی بخواه

عزیزم وزن تولدش هم کم بوده پس زیاد حساس نباش پسر منم تا 4 ماهگی نسبت به تولدش وزن نمیگرفت انقدر حرص ...

دكتر تغذيه مخصوص نوزاد داريم؟ معرفي ميكني بي زحمت