2777
2789

سلام من 26خرداد باید پریود میشدم دوره من 30 روزه س.روز 13پریود ب بعد برای بارداری اقدام داشتم .از روز 16پریود مدکسی پروژسترون میخورم ک پریود شم ولی شب 23پریودم 19 خرداد یه هفته قبل از تاریخ پری .رفتم دسشویی لک قهوه ای دیدم دیروز و امروزم لک قهوه ای(لک قهوه ای تیره .لخته مانند )در حد پریودی نیست (ویتاگنوس مصرف میکردم نزدیک دوماه تنبلی تخمدان داشتم ولی ب محض دیدن لکه دیگه نخوردم)خانوما ممکنه لکه لانه گزینی باشه لطفا بهم جواب بدید

ممکنه باشه

منم سر پسرم سه روز لک داشتم البته تقریبا شبیه پریودی بود گاهی قهوه ای گاهی قرمز همراه با درد زیر شکمی

بعد سه روز قطع شد اخه دوره های من همیشه ۷ روز بود یه هفته بعد بیبی چک زدم دیدم مثبته

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم.واسه من لک لانه گزینیم پنج روز بعداز موعد پریم بود که فکر کردم پریود شدم زیاد بود یادمه پد گذاشتم ولی به دونه پد استفاده کردم بعد قطع شد.اومدم اینجا پرسیدم دوستام بهم گفتن که احتمالا لک لانه گزينيه

ممکنه باشه منم سر پسرم سه روز لک داشتم البته تقریبا شبیه پریودی بود گاهی قهوه ای گاهی قرمز همراه با ...

ببخشید واضح میپرسم لکه ک دیدید لخته مانند بود؟من خودمو پاک میکنم قهوه ای رنگ و لخته ماننده درد زیر شکمم سمت چپ احساس میکنم

سلام عزیزم.واسه من لک لانه گزینیم پنج روز بعداز موعد پریم بود که فکر کردم پریود شدم زیاد بود یادمه پ ...

عزیزم الان باردارید؟چند روز بعد بی بی چک گذاشتید مثبت شد

امیدوارم مال شما هم لک لانه گزینی باشه 

مرررررررررررسی عزیزم نزدیک دوسال ک تو اقدامم تنبلی تخمدان دارم ک رفتم دکتر بهم دارو داد الانم میترسم بی بی چک بذارم خیلی زده تو ذوقم

عزیزم الان باردارید؟چند روز بعد بی بی چک گذاشتید مثبت شد

الان پسرم نزدیک پنج سالشه.همون روز زدم بی بی چک که مثبت شد.من سه سال اقدام بودم و باردار نمی شدم ماهی که کاملا زده بودم به بی خیالی و ناامیدی باردار شدم .حالتو میفهمم عزیزم