سلام من 26خرداد باید پریود میشدم دوره من 30 روزه س.روز 13پریود ب بعد برای بارداری اقدام داشتم .از روز 16پریود مدکسی پروژسترون میخورم ک پریود شم ولی شب 23پریودم 19 خرداد یه هفته قبل از تاریخ پری .رفتم دسشویی لک قهوه ای دیدم دیروز و امروزم لک قهوه ای(لک قهوه ای تیره .لخته مانند )در حد پریودی نیست (ویتاگنوس مصرف میکردم نزدیک دوماه تنبلی تخمدان داشتم ولی ب محض دیدن لکه دیگه نخوردم)خانوما ممکنه لکه لانه گزینی باشه لطفا بهم جواب بدید
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام عزیزم.واسه من لک لانه گزینیم پنج روز بعداز موعد پریم بود که فکر کردم پریود شدم زیاد بود یادمه پد گذاشتم ولی به دونه پد استفاده کردم بعد قطع شد.اومدم اینجا پرسیدم دوستام بهم گفتن که احتمالا لک لانه گزينيه
عزیزم الان باردارید؟چند روز بعد بی بی چک گذاشتید مثبت شد
الان پسرم نزدیک پنج سالشه.همون روز زدم بی بی چک که مثبت شد.من سه سال اقدام بودم و باردار نمی شدم ماهی که کاملا زده بودم به بی خیالی و ناامیدی باردار شدم .حالتو میفهمم عزیزم