2777
2789
عنوان

سرویس خواب کودک

144 بازدید | 16 پست

میخوام برای سیسمونی سرویس خواب بگیرم خودم تخت کودک به نوجوان رو دوست دارم ولی همسرم میگه اینجوری نگیر ی تخت نوجوان ساده بگیر. میگه کودک به نوجوان به درد نمیخوره آیا درست میگه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی این گاردهایی که داره دست و پا گیر نیست؟ البته من میگم تخت بزرگ ممکنه بچه ازش بیفته. 

عزیزم من همین سرویس تخت کودک و نوجوان گرفتم که بعدا این تخت کودک از روی اون تخت نوجوان جدا میشه و تبدیل میشه به میز تحریر

اینم بگم اتاق بچه ی جوریه که نمیشه داخلش بخواهی چون بخاری نداره. و میتونه بگم فقط تزئینی هست. بعد مجبوریم تختش رو بیاریم تو اتاق خودمون. اتاق هامون هم کوچیکیه. اصلا موندم چیکار کنم

از چه لحاظ؟ 

وقتی اون کمد تهشو باز کردم که تشک نوجوان بندازم هیچ تشکی اندازه ش نشد. در ثانی دیگه بعد چند سال دلمو زده بود.

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.

به نظرم بیهودست از نوزادی تخت نوجوان بگیریم 

که چی هم اتاق رو پر می کنیم و دست و پا گیر میشه 

هم تا بچه نوجوان بشه کهنه و دمده میشه . .. تا اون موقع هزاران مدل جدید میاد بازار

من فقط گهواره خریدم

اصلا تخت نخرم منظورته؟ البته گهواره میخرم واسه تا یک سالگیش

منم فعلا میخوام گهواره بگیرم

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
منم منظورم همونه. بهتون توش راحته؟ میخوابه؟ 

من هنوز بچم نیومده بیرون از شکمم ولی برادرزاده ام تو این تخت بزرگ شد و به شدت مورد استفاده قرار گرفت

ولی اگه میخوای تختشو بزاری تو اتاق خودت نه خول نیست چون سایزش بزرگه

مگه اینکه گهواره بگیری بزاری کنار تختتون

اصلا تخت نخرم منظورته؟ البته گهواره میخرم واسه تا یک سالگیش

نظر شخصی منه عزیزم . بعدا میتونی بخری تخت نوجوان چه اصراریه جاتو تنگ کنی از الان . بعد الان همه مدل ها سفیدن چرک میشن تا بچه بزرگ بشه 

من گهواره ام دی اف گرفتم فکر کنم اونم تا یکسالگی اندازش بشه