یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
موقع اقدام اینجوری میشه 😁یکی دو ماه دیگ حامله میشی❤
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
منم ماه پیش اولین اقدامم بود و اصلا سابقه بی نظمی پری نداشتم، جالبه برای من 4 روز زودتر موعد پری اومد. تحقيق کردم دیدم بعضی منابع گفتن بدن داره به هورمون مردانه عادت میکنه که بی نظمی پری پیش میاد
من دوروزه لکه بینی در حد خیلی کم دارم خیلیی خیلی یا گاهی ترشح صورتی اما علایم پریودی رو دارم اما ...
بهش میگن لکه بینی .برو دکتر
همسرم قلب من ... دخترم وجود من ... مامانم هستی من ... بابام تکیه گاهم... آبجیم همدمم... داداشم مونس من... خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین...
اخه مداوم نیست که شاید در عرض دو روز این ترشح اتفاق بیفته دیگهههه هیچ چیزی نیست اما ضعف پا و احساس ...
موقع پریود اینجوری میشه و پری نمیشی؟یا اول لکه میبینی بعد پریود میشی؟
ماه قبل دو روز اینطوری بودم بعد پریودی شروع شد حالا این ماه باز موعد پری هستش اما دوروزه همین وضعو ...
خب لکه بینیه .منم قبل بارداری اینجوری شدم رفتم دکتر معاینه داخلی کرد گف زخم ک ندارم .بعدم فرستاد سونو ک پولیپ یا کیست نداشته باشم ک اونارم نداشتم بعدش بهم قرص دوفاستون داد پریودم درست شد
ماه قبل دو روز اینطوری بودم بعد پریودی شروع شد حالا این ماه باز موعد پری هستش اما دوروزه همین وضعو ...
اگ نری دکتر ماههای بعد روزهای لکه بینی بیشتر میشه.باز خودت میدونی