2777
2789
عنوان

کسی هست اهل رمان خوندن باشه؟💜

130 بازدید | 13 پست

سلام مجدد عزیزای دل.رمان خون حرفه ای داریم اینجا؟

میخوام اگر بچه های سایت موافقن باشن رمانم هر شب دو یا سه پارت تایپک بزنم و اگر دوسش داشتن ادامه اش بدم.چون طرح کلیش تو ذهنمه و حتی تو انجمن علی غلامی هم گذاشته بودم ولی خب الان منتظر فرصتم تا کاملش کنم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اهل رمان هستم بشدت ولی فقط اثار نویسندگان برتر  و شاهکارهای ادبی. نه رمان های اینترنتی و نوشته های نویسنده های گم نام

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.
من ی رمان خون قهارم ولی موافق نیستم چون حوصلم نمیاد هرروز ی پارت برین ۹۰۰ رمان رو دان کنین عالیه دان ...

از بازار دان کردین؟داستاناش خوبن؟

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
از بازار دان کردین؟داستاناش خوبن؟

از گوگل پلی اره عالین از هر ژانری هست اولش خلاصه رمان و نوشته بخون خوشت اومد دان کن نیومد نکن حجمش خییییلی کمه

خلاصه داستان؟

درباره دختریه که تحت تاثیر گذشته پدرش به مسیری کشیده میشه که مجبوره در غالب نقش منفیش زندگی کنه تا باورش کنن و در همین حین به پسری که نابغه شیمیه وابسته میشه غافل از اینکه اون فرد یک نفوذی توی کشور بوده و از طریق دختره اطلاعات جمع می کرده...و البته زیادم شاخص نبوده ولی خب پسره که دختره و زیر و بمش و کامل باد بوده برای اذیت نشدن دختره به کشور دیگه سفر میکنه تا اونو بیشتر به سمت خودش بکشونه و.....اینم بگم مثل همه رمان ها پایان کامل شیرین نداره...

مهاجر_سرزمین_عشق#