2777
2789
عنوان

قطع آمپول انوکساپارین

1006 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.من ۳ تا سقط داشتم که بعد آزمایش دادن مفلوم شد مشکل انعقاد خون دارم.و تو این حاملگی دکتر بهم انوکساپارین ۶۰۰۰ با آسپرین داد که تا هفته ۳۲ خوردم.و خداروشکر همه چی خوب بود.حالا دکتر گفته واسه اینکه تو زایمان خونریزی نکنم آمپولم رو به هپارین ۵۰۰۰ روزی یکی تغییر داده.کسی اینجوری بوده؟میترسم باز خونم مشکل پیدا کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی گلم جواب دادی من یک هفته هست شروع کردم به بازوم میزنم بعضب روزا کبود میشه واسه شما هم کبود میشد ...

آره.خیلی.بعضی جاها ناجور میشد.ولی بعد چند روز خوب میشد.هر چی آروم بزنی کمتر جاش کبود میشه.ولی نگران نباش.بعد چند روز انگار نه انگار آمپول زدی.اصلا جاش نمیمونه

سلام مامان نگار جان ،شما چند تا جهش انعقادی داشتین ؟و آمپول ۶۰۰۰ رو یه دفعه به هپارین ۵۰۰۰ روزی یه دونه تغییر دادین ؟؟؟

چون من دکترم میگه ۳۷ هفته قطع کنم کلا انوکسا رو من خیلی میترسم

سلام گلم ببخشید شما هپارین رو تا روز زایمان ادامه دادید یا کی قطع کردید ؟ من اولش هپارین داد بعد الان هفته ده هستم انوکساپارین داده

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍 

و اینکه من واکسن کزاز کلا نزدم تاحالا مشکلی نداره یا حتما باید به دکترم بگم ؟ اشکالی ایجاد می‌کنه در روند بارداری و سقط اینا ؟ 

برای مادر شدنم و سلامتی مادرم یه صلوات بفرستید.💜🤍              دوستان لطفاً قبل از پاسخ دادن ، عنوان تاپیک رو با دقت بخونید .    به ملانصرالدین گفتند آش بردند گفت: به من چه . گفتند :آخر به خانه ی شما بردند گفت : به تو چه ؟ در کار هم دخالت نکنید . تا از تو نپرسیدند نظر در باره ی چیزی نده . 💜🤍