2777
2789

قوس يا تيرانداز آسمانى كه بود؟

حتّى در بابِل باستان هم قوس ( كمان ) را به عنوان يكى از صورت هاى فلكى دايرة البروج مى شناختند. اين صورت به شكل ( كمانگير ) نمايش داده مى شد.

يونانيان باستان در اين صورت فلكى بزرگ ( شيرون ) Chiron مرد دانشمندِ اسب پيكر و استاد بسيارى از قهرمانان بزرگ خود را مى ديدند.

مردان اسب پيكر كه در واقع نيمى انسان و نيم ديگر اسب بودند، بَــنابر افسانه هاى  يـونانيان، جملگى موجوداتى ظالم، بى رحم و خوشگذران بودند، تـنها ( شيرون ) يك استثناء بود. او مردان جوانى را كه بعداً قهرمان مى شدند، تعليم مى داد و انواع فنون جنگى از قبيل فَلاخَن اندازى ( قُلّاب سنگ ) پرتاب نيزه، تيراندازى با كمان را به آنان مى آموخت. در واقع ( شيرون ) مانند ساير خدايان فـنا نـاپذير بود.

روزى هركول - كه پيشتر در افسانه هاى مربوط به صورتهاى فلكى با او آشنا شديم- تصادفى و غير عمدى او را با نيزه اى زهرآلود، سخت مجروح كرد. جراحت چنان عميق و بد بود كه سراسر وجود شيرون را درد وحشتناكى فرا گرفت.

مرد اسب پيكر براى رهايى از درد و خاتمه دادن به عذاب، داوطلبانه از موهبت فنا ناپذيرى چشم پوشيد. بِالْاَخَره خداى خدايان، زئوس اجازه داد تا او بميرد و او را به شكل صورت فلكى به آسمان انتقال داد.

در آسمان حتّىٰ مى توان دو صورت فلكى را كه نماينده ى مردان اسب پيكرند، پيدا كرد. در آسمان جنوب، كه براى اهالى نيمكره ى شمالى تقريباً به طور كامل ناديدنى است، صورت فلكى قَنطُورُس Centauri كه آن نيز با شيرون ارتباط داده مى شود، قرار دارد.

قوس براى يونانيان صورت فلكىِ شكار زمستانى نيز به شمار مى آمد. اغلب اين صورت فلكى به صورت مرد شكارچى نيز نمايش داده مى شود.

منبع: 

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

من عاشق این ماه و سمبلشم. ماه مهر و فروردینم بذار لطفا 😊

مهر و فروردين تاپيكهاى قبليم هست. 🍀

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@تبسم_فوراور  

گفته بودى تگت كنم. 🙂🍀

مرسی عزیزم حدس میزدم لطف کردی خیلی خوبن

خواهش مى كنم گلم 🍀