2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مترجم گوگل کمک می کنه تا حدودی

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد
اگه کسی متوسط باشه فکر کنم بتونه بخونه...درخواست دوستی بدم قبول میکنین؟

خب اونجا که عکس نمیشه فرستاد یه تاپیک قدیمی تگم کنین اونجا بفرستین دیدم سریع لایک میکنم بعد پاک کنین

پسر بی اعصابه روس   фредек

عزیزم برو تو اپ گوگل ترنسلیت. زبان مبدا رو روسی کن. بزن رو علامت دوربین. گوشیت رو بگیر رو به تصویر متن. متن رو تشخیص میده و ترجمه می کنه. اگه انگلیسیت خوبه زبان مقصد رو بزن انگلیسی  چون از یه زبان دیگه به انگلیسی بهتر ترجمه میکنه تا به فارسی. کار را بندازه ولی عالی نیست. اگه انگلیسیت هم خوب نیست که زبان مقصد رو بزن فارسی.