2777
2789
عنوان

چرا بچم اینجوری میکنه دیوونه شدم😥

464 بازدید | 32 پست

مامانا پسرم نزدیک دو سالشه

مهمون میاد یا میریم جایی انقدر گریه میکنه هی میگه دد (بریم بیرون)

اگرم گریه نکمه از بغل من یا باباش تکون‌نمیخوره

خیلی لطف کنه پاشه بازی کنه دست منو میگیره که باهاش برم

خواهش میکنم بگید چیکار کنم خسته شدم با هیچکس نمیتونم رفت و امد کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانا سخن از دل ما میگویی کپ خودتم اومدم تجربه کسب کنم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
دیگه بچه همینه در عوض ما راحت بی دغدغه بدون زنگوله رها و رها😄😄

تا بود بچه میخوتستم حالا میگم اگه میدونستم انقدر سخته بچه داری امقدر به اب و اتیش نمیزدم خودمو اما بازم خدا رو شکر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و اهلک اعدائهم 🌹 

بچت چند وقتشه

فردا بیست ماهش تموم میشه بشدت وابسته س بدغذا نق نقو ددری غریبه ببینه جیغ داد مهمون نمیاد مهمونی نمیرم نمیتونم یه حموم درست حسابی برم

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
نیاره برم مشاوره؟ هیچ بچه ای اطرافم اینجوری نیس

پسر من بدتره 

فردا بیست ماهش تموم میشه بشدت وابسته س بدغذا نق نقو ددری غریبه ببینه جیغ داد مهمون نمیاد مهمونی نمیر ...

ای خداااا 

من از شیر گرفتمش وابستگیش بهم کم شد

ولی ادم میبینه گریه میکنه

تو خیابون نه ولی توخونه پدر در میاره