2777
2789
عنوان

صاحب خونه داداشم داره بیرونش میکنه😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 35 پست
تاپیک میزنی جوابم بده لااقل😒

بخدا اونقد گریه کردم حالم بد شد.

کارش تاسیساته ساختمونه تهرانم هست ولی تو اون تهران لعنتی ام کار نیست

ماشین نداره 

پدر مادرم نمیدونن بی کاره سکته میکنن .خودم شیرازم اونا اونجا دارم میمیرم براش فقط

زنگ زده میگه فردا کار پیدا نکنم خودمو میندازم جلو ماشین راحت بشم

شوهر من لیسانس مهندسی صنایع داره بیکاره.۶ ماه دیگم موعد قراردادمونه نمیدونم چه خاکی به سر باید کنیم😥

آهای زندگی تو یه دل خوش به من بدهکاری😔😔💔💔 باردار نیستم،به یاد روزایی که باردار بودم و بچم نموند تیکر زدم دلم تنگ میشه واسه اون روزام😔😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اى جان دلم عزيزم جدا از سعى و تلاش شبانه روزي كه حتما بايد داشته باشه

سوره واقعه بخونه و قانون جذب خيلي بهش كمك ميكنه 

من kimiajoonjooni كاربر سال ٩٢ هستم😬باز نگين كاربر جديديو اين حرفا😒😒من زمانيكه عمو زاهد بود اينجا بودم 😬
چقدر اشنایی

من خيلي قديميمممممم از سال ٩٢ اينجا عضوم ولي چندماه پيش بخاطر شركت تو تاپيك سيا سي تركيد كاربريم😒

من kimiajoonjooni كاربر سال ٩٢ هستم😬باز نگين كاربر جديديو اين حرفا😒😒من زمانيكه عمو زاهد بود اينجا بودم 😬
بخدا اونقد گریه کردم حالم بد شد. کارش تاسیساته ساختمونه تهرانم هست ولی تو اون تهران لعنتی ام کار نی ...

توی دیوارآگهی بزنه مهارت هاشو

الان خیلیا برای تمیز کردن خونه و رنگ زدن و سرامیک کاری و برق کشی و کارهای تاسیساتی و این چنینی توی دیوار میگردن نمونه ش همکارای من خیلی هم خوبه برای دو طرف چون پول مغازه و فلان نمیدی اونم پول کمتری میده

توی e estekhdam هم فرم کنه واسش آگهی های مرتبت رو میفرستن به ایمیلش

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه شرکت های کاریابی هستن همه جای تهران هم هستن بدون هیچ پولی واسش کار پیدا میکنن وقتی کار پیدا کرد از دومین حقوقش مبلغی رو به شرکت پرداخت میکنه نوشته جایی اسمشو؟

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
داداش منم همینطور صاب خونش دوتا دختر حدودا چهل سالن ک ارثیه پدرشونه و وکیل هم هستن گفته دوازده تا چک ...

پسرش عقد کرده ست؟ ای خدا سن داداشتم کم نیست پس😢😢😢😢😢 خدا کمک کنه همه رو

یه شرکت های کاریابی هستن همه جای تهران هم هستن بدون هیچ پولی واسش کار پیدا میکنن وقتی کار پیدا ...

چن بار رفته ولی نشده قبل از عید تو یه شرکت ثبت نام کرده نزدیک یه میلیونم الکی خرج کرد رفت و امد سفته و ازمایش و اخرشم قبول نشد

پسرش عقد کرده ست؟ ای خدا سن داداشتم کم نیست پس😢😢😢😢😢 خدا کمک کنه همه رو

54سالشه . جانبازه ولی هیچ مدرکی نداشته دال بر اینکه تو جنگ جانباز شده تمامه پرونده هاش تو خرمشهر تو بیمارستان سوخته همینحوری پنج درصد بهش دادن . ن اعصابی سرکار رفتن داره نه تحمل خستگی . کلا بدنش نرمال نیست بعداز این همه سن الان رفته ابدارچی تو یه بنگاه شده روزی بیستومن . خانمش صرع داره پسرشم تازگیا از اینکه کار ندارهزودتر و. همش زنش قهره و دعوا حس میکنیم یه راه اشتباهی داره میره . نمیدونم چیزی میکشه قرصی میخوره .. نمیدونیم .. یعنی قشنگ چیزی تا نابودی کاملشون نموندهو کلا فامیلا زندگیامون خیلی متوسطه نه ارثیه نه کسبو.کار انچنانی .. کسی را نداریم کمک کنن . 

ممنون از همدردیتون میدونم

عزیزم حس میکنم داداشت مثل داداش منه. خوب کارنمیکنه. درست کارنمیکنه. داداش من نجاره. زمینم داره. باغم داره. امابه عالم و آدم بدهکاره.اجاره مغازشو نداده بود از مغازه وسایلاشو پرت کردن بیرون. اما من اصلا ناراجت نشدم. چون میدونستم مقصر خودشه و باید تاوان بده. بخاطر کم کاری دیگران شمانباید خودتواذیت کنی عزیزم