2777
2789
عنوان

سوال در مورد تخلیه چربی صورت

3160 بازدید | 11 پست

دوستان کسی تا حالا چربی صورتشو تخلیه کرده؟!!

بنظرتون برنمیگرده چربی صورت؟ فک میکنم خ خوب میشه، نمونه کارای ی دکتری رو دیدم ب سرم زده برم انجام بدم

ممنون میشم اگه کسی انجام داده بیاد بگه کی انجام داده  چقد تاثیر کذاشته رو صورتش و ایا برنمیگرده

و هزینش چقد بوده؟

من کرج پرسیدم گفتن ۲.۵ هزینش

گفتم به کام وصلت ... خواهم رسید روزی ؟ گفتا که نیک بنگر ... شاید رسیده باشی   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوره

انگار زیر گونه رو از توی دهن برش میزنن چربیشو در میارن، بعد صورت حالت استخونی میشه یکم و گونه هات برجسته تر میشن، صورت حالت استخونی تر پیدا میکنه از گردی درمیاد

گفتم به کام وصلت ... خواهم رسید روزی ؟ گفتا که نیک بنگر ... شاید رسیده باشی   
خواهر من پیش دکتر فرزان رضایی رفت چربی های صورتشو تخلیه کرد خیلی خوب شد کلا از این رو به اون رو شد، ...

عزیزم گونه رو تخلیه کردن با بوکال چون من ترریق چربی دارم میخوام تخلیه بشه ممنون میشم راهنمایی کنید

من اگر صورتم تپل یا توپر یا گرد بود حتما اینکارو میکردم😐

صورت استخونی و کشیده خیلی شیک تره

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
سلام عزيزم اره من انجام دادم تهران پيش دكتر دادرس، خيلي كارشون خوب و دقيقه الانم عكسمو گذاشتن تو پيج ...

سلام عزیزم این پیجی که گذاشتید تبلیغ دکتر هست ، پیج خودشونو میدی لطفا و من شنیدم تخلیه چربی صورت خطر فلج صورت داره ؟ و لطفا یا توضیح راجع به نقاهت و ورم صورت و ایا کلا این مشکلت برطرف شد یا هنوزم وقتی میخنده ادم دوتا گردو میزنه بیرون اونجوری؟؟