2777
2789
عنوان

به این نتیجه رسیدم که...

151 بازدید | 9 پست

خبر بارداری رو تو نی نی سایت گفتن اشتباهه😒

اینجا پر از انرژیای مختلفه

مثبت منفی 

نفرت حسادت حسرت بغض الود وگاها عشقو محبت

هر کدوم ازینا که قوی تره محکم میخوره به ادم اون طفل معصومم که ضعیف خب از بین میره زود 😒

بچه ها نیاید بگید اینجا چیزی

منم حس میکنم اشتباه کردم گفتم

چیزی جز دلشوره عاید ادم نمیشه ☹😑

ترخدا تا شنیدیم یکی بارداره ماشالله بگیم لاحول ولا بخونیم براش دور بمونه از چشم بد

😒☹😑

لاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم به نیت تمام مامانای نی نی سایت ❤

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به امضاي خودتون رجوع کنيد!

من در کنار امضام به چشم نظر شدیدا معتقدم ...

تا خدا نخاد برگ از درخت نمیفته ... ببین وقتی بخاد یه اتفاقی بیفته میفته ... وقتی نخاد بیفته آسمون به زمین بیاد نمیفته ... پس دلت راحت خیالت تخت خودتو رها کن تو دستاش 😊
زنی ک بارداره و دلش ب حال بچش میسوزه اصلا نباید موبایل ذستش بگیری بیاد نی نی سایت امواج کلی تاثیر م ...

من حال اونی که گوشی میگیره رو میفهمم برای فرار از ویارهای عجیب و غریب و فکرو خیال ایام بارداری خب گوشی دم دست ترین راه حله

من حال اونی که گوشی میگیره رو میفهمم برای فرار از ویارهای عجیب و غریب و فکرو خیال ایام بارداری خب گو ...

کتاب خوندن

مجله

جدول

تی وی ....

واقعا مضره گوشی دست گرفتن تو بارداری

برای ادم عادی بده چ برسه ی نی نی در حال رشد 

کتاب خوندن مجله جدول تی وی .... واقعا مضره گوشی دست گرفتن تو بارداری برای ادم عادی بده چ برسه ی ...

منم با شما موافقم

ولی رطب خوردم نمیتونم منع رطب کنم 

خودم درگیر اهالی نی نی سایت نیستم

اما از صبح دو نفر اینجا خبر سقطشونو دادن ناراحت شدم 

رو این حساب میگم ادم یه ماشالله بگه وقتی میشنوه یکی حامله س بد نیست انرژی مثبت به سمتش میره لااقل