2777
2789

شفیعی مسکن؟

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار خواستم برم گفتن ایران نیست

میگن کارش خیلی خوبه میخواستم برم ولی آدرس دقیقشو بهم ندادن فقط گفتن سه راه مسکن سمت راست اسمش چیه

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

خیلی دکتر خوبیه واسه چی میخوای بری .آدرسش مسکن او سمتی که شلوغ و بازار نیست هستش وسطای مسکن زیر زمینیه

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
خیلی دکتر خوبیه واسه چی میخوای بری .آدرسش مسکن او سمتی که شلوغ و بازار نیست هستش وسطای مسکن زیر زمین ...

سونو سه بعدی دکترم گفته برم

خیلی دکتر خوبیه واسه چی میخوای بری .آدرسش مسکن او سمتی که شلوغ و بازار نیست هستش وسطای مسکن زیر زمین ...

مرسی اسمش میدونی

میگن کارش خیلی خوبه میخواستم برم ولی آدرس دقیقشو بهم ندادن فقط گفتن سه راه مسکن سمت راست اسمش چیه

تو خیابان اصلی مسکنه خیابان گلها از سه راه مسکن بری سمت راسته

همیشه خودم مهم ترم