2777
2789

دوستان من یکسال خورده ای ازدواج کردم درسمم موقعی که ازدواج کردم تموم شد لیسانس گرفتم حالا از وقتی ازدواج کردم خیلی دپرسم نمیدونم چرا اصلا موقعی که دختر بودم اینجوری نبودم الان همش دنبال کار میگردم یکم وضع مالیمون بهتر شه که الیته کار نیس ولی اون موقع اینجوری نبودم بیخیال بودم، شوهرمم خیلی خوبه مهربونه خوش اخلاقه تو کارای خونه کمکم میکنه هیچوقت نشده منو به خانوادش بفروشه و دهن قرصه هر چی بشه اصلا بروز نمیده به خانوادش با اینکه اونا خیلی فضولن کدام میپرسن، خودم حس میکنم چون درسم تموم شده و کار پیدا نکردم اینجوریه، حال‌ام کلاس میرم کلاس خیاطی ورزشم میخوام برم، اینم بگم وضع مالیمون معمولیه لباسی کلاسی چیزی میخوام شوهرم خسیس نیس اصلا. دریغ نمیکنه ولی انگار من بعد ازدواج خیلی پر توقع شدم انگار باید حتما ماشین عالی خونه خوب داشته باشم نمیدونم چه مرگمه اینقد پولکی شدم 😑😑😑😑😑

💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم بعد ازدواج پولکی شدم شوهرم خداروشکر خونه و ماشین مغازه عالی خرید تو مدت ۵ سال 

وقتی اومد خواستگاری فقط پارس داشت 

ولی هنوزم قانع نیستم....🤔تو اینستا میچرخم بهش عکس خونه نشون میدم میگم ببین شوهر جاااان دوبلکس میخوام اینجوری پله های خوشگل داشته باشه اتاق خواب بالا باشه😁😁😊😊میگه چششششششم اونم میخرم🤗

خدایا مرسی❤️💋
خودت کار میکنی؟ 

بله .. 

ولی اگه یه خورده حسابم خالی باشه دیگه به همه چی گیر میدم ...

الانم شوهرم رو مجبور کردم بره اضافه کاری .. چون تابستون چند تا مسافرت خوب میخواییم بریم

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
اتفاقا خیلی خوبه که همیشه بهترین چیزارو میخوای  همیشه بهترین چیزارو بخوا تا واست اتفاق بیفته👌 ...

ولی همینجوری الکی که نمیشه آخه فقط فکر کنم، کارم که پیدا نشد تا الان برم

💙

[QUOTE=93161004]دقیقا منم بعد ازدواج پولکی شدم شوهرم خداروشکر خونه و ماشین مغازه عالی خرید تو مدت ۵ سال  وقتی 

آفرین.. خوشم میاد اینجوری

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
دقیقا منم بعد ازدواج پولکی شدم شوهرم خداروشکر خونه و ماشین مغازه عالی خرید تو مدت ۵ سال  وقتی ...

منم بیچاره شوهرم داشته باشه می‌خره ولی الان یه کل سرمایمون 150 میلیونه البته شوهرم 24 سالشه و همشم مال خودمونه نه خانواده

💙