2777
2789
عنوان

اوناييكه عكس رنگي انداختن بيان دلداريم بدن حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا اگر کسی هیچ مشکلی نداشته باشه احتمال بارداری هر ماه 20درصد هست... عکس رنگی انداختی اگر بستگی تو لوله ای فالوپ باشه باز میشه....احتمالش خیلی بالا میره..

از این ماه خودتو تقویت کن  هم شوهرتو.... از لحاظ تغذیه و ویتامین..عرق کاسنی هر روز بخورید..چای دارچین بخورید گرم بشید..

یک روز درمیان رابطه داشته باش..

انشالله این ماه باردار میشی...

چیزی نشده ناراحت بشی

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  
اره عزيزم

بخدا سنی نیس چرا الکی به خودت استرس میدی اخه

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒
الهی امین.اشتباه من این بود که دیر اقدام کردم.استرس نداشته باش گلم.کلی وقت داری حالا

منم همينطور دوسال با هزارتا استرس جلوگيري كردم نكنه باردار بشم حالا دلم ميخاد خودمو خفه كنم 

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏
منم همينطور دوسال با هزارتا استرس جلوگيري كردم نكنه باردار بشم حالا دلم ميخاد خودمو خفه كنم 

سنی نداری که.همسن شما هنوز ازدواج نکردن.الهام حمیدی رو ببین متولد ۵۶ هس.ماه پیش تازه ازدواج کرده.یا نسبت به خود من ،ببین کلی جلوتری ماشالله

خدایا شکرت
کلا اگر کسی هیچ مشکلی نداشته باشه احتمال بارداری هر ماه 20درصد هست... عکس رنگی انداختی اگر بستگی تو ...

قربونت برم عزيزم انشالله

بخدا سنی نیس چرا الکی به خودت استرس میدی اخه

ازبس ازم ميپرسن مريض شدم همه ميگن بعده سه سال چرا نشدي چقد دروغ بكم خودم نميخام

ازبس ازم ميپرسن مريض شدم همه ميگن بعده سه سال چرا نشدي چقد دروغ بكم خودم نميخام

من بعد 6سال باردار شدم ..تا حالا هم نمیخواستم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای