2777
2789

اين ماه عكس رنگي انداختم انقد خوندم همون ماه باردار شدن كه باور داشتم باردارم ولي امروز پريود شدم سه روزم زودتر دارم ميميرم ازبس گريه كردم از حرف و حديث مردم خستم كسي بوده همون ماه كه عكس ميتدازه باردار بشه؟

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه که اینطوری نیستن 

بعد عزیزم به جای گریه و این کارها به خودت ارامش بده همه چی را بسپار به خدا حتی دهن گشاد مردم و تا حرف مفت نزنن

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 

عزیزم منم بیشتر از یکساله که اقدامم میفهممت ناراحت نباش خودتو در کارای دیگه تقویت کن نقاط ضعفتو برطرف کن ایشالا خدا هم به همین زودیا یه نی نی خوشگل میذاره تو دلت مطمئن باش هیچ کار خدا بی حکمت نیس

من از سال ۱۲۰۰ اینجام هیشکی هم کاربریمو نترکونده خودم یه مدت بهتون افتخار نمیدادم خیلی اصرار کردین دوباره برگشتم😒

من بعد عكس باردار نشدم دكتر گفت تا سه ماه بعد عكس مكنه باردار شي ك نشدم

لتروزل خوردم ماه سوم ك خوردم باردار شدم

الانم دخترم پنج سالشه هيج وقت جلوگيري نكردم بازم باردار نشدم

خدایا خیلی شکرت......
من تحمل ندارم سنمم داره ميره بالا

همین استرسا را میدی که باردار نمیشی

یه مدت بزن به در بی خیالی باردار میشی

زن طلاییست که عاشق شدنش اجباریست ، همچو برگیست که گریان شدنش اخطار است ، مثل ماه است که در پرده  شب الماس است ، همچو خورشید زیبا شدنش تکرار است . 
عزیزم منم بیشتر از یکساله که اقدامم میفهممت ناراحت نباش خودتو در کارای دیگه تقویت کن نقاط ضعفتو برطر ...

مرسي از ارامشت ولي خيلي سخته

خدايامعجزتو بهم نشون بده🙏🙏🙏