2777
2789
عنوان

برم خرید یا ب فکر شوهرم باشم؟

482 بازدید | 32 پست

بچه ها ما ب خاطر توجه نکردن شوهرم ب من دعوامون شد و اون ب خاطر ناراحت بودنم منو زد و خیلی اتفاقا پیش اومد امروز قول داد هم ب من هم مامانش ک دیگه تکرار نشه و طی 40 رور درست بشه.مامانش ب من گفته بود هی برو خرید کلاسو ... ارزشتو ببر بالا.ما الان وضعیتمون متوسط رو ب پایینه 10 تومن بدهی داریم و کلی قسط.امروز گفتم خرید باید برم هیچی ندارم 1 تومن داد بهم.اما اون 1 تومن از پول سند زدن خونه بود.بهش گفتم پول خونه چی گفت من جورش میکنم.الان هم دلم میخواد برم خرید و بقیه پولو نگه دارم هم دلم میسوزه براش.چی درسته

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نرو خرید پولو واسه خودت نگه دار به شوهرت هم نگو

اگه تونست پولو جورکنه پولو خرج کن اگه نتونست پول سندرو جورکنه یه تومن رو به عنوان قرض بده بهش

لبخند خدا یعنـــــی همین بازشدن پلـــــک های هر روزت...!  
به نظرم اینکه نری خرید درسته 

خب اینم در نظر بگیرید من تو این 2.3 سال همه طلاهامو دادم بهش و تو مهجونیا و ... نرفتم لباس بگیرم خلاصه خیلی هواشو داشتم اما اون تو دعوا ب من گفت زیادی بهت بها دادم درصورتیکه کاری برام نکرده واقعا

❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜  

پولو نگهدار ب اون بگو خرج کردی یا چندتا چیز ریز ک اون قیمتشونو نمیدونه بخر 

اخزش اگه کم اوردین خیلی بهش بده

تهِ تهش ۴ سال دیگه به همه آرزوهام میرسم•!!♥️🏡💍💎👒👨‍👩‍👧‍👦👵

برو،شوهرمنم توعیدواسم پول دادگفت برین خریدمنم واسه پسرم خریدم دیدم دستش تنگه بقیشودادم بهش ،وقتیم که حرفش میفته میگه چیکارکنم نمیدادی دیگه منم دیگه توبه کردم هرچی دادیاخرج میکنم یا پس انداز میکنم

دنیام پسرم😘😘