2777
2789
چقدر مردم ایرادگیر و ضدحال شدن!!      

خوبه ایراداتش رو بفهمه تا در جمع واقعی اینجوری ظاهر نشه....ماها مجازیم

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا که چی الان  گذاشتی یه آقا اومد تعریف کرد ازت الان قانع شدی خوبی🙄🙄🙄

آقاها الان سرکارن دارن زحمت میکشن واسه یه لقمه نون حلال

یا پیش خانومشون یا خانوادشون نشستن

مردی که بیاد نی نی سایت یه خاله زنکه

زندگیـ سختـ استـ اما منـ از آنـ سختـ ترمـ … 😎💪
😂😂😂😂 اووَه قینی چفته برا 

یعنی چی؟

(2020/02/02) = من ملکه آبی پوش آتلانتا، ملکه    (آرامش ،علم ،عشق ، ثروت ، خوشبختی و سلامتی)   هستم. خدا رو شکر در تاریخ  (2020/02/02)   با همسرم در هستیم. خدا رو شکر که همسرم بورسیه ازدانشگاه استنفورد دریافت کرد...شکرت خدایا (2020/02/02)... 🍀🍀     👸✌
آقاها الان سرکارن دارن زحمت میکشن واسه یه لقمه نون حلال یا پیش خانومشون یا خانوادشون نشستن مردی که ...

نفهمیدم الان مخالف منی یا موافق😊

در کل کار زشتی هست و معنی هم نداره بیخودی عکس گذاشتن 

در ضمن خیلی ها کارشون پای سیستم هست و هم کار میکنن و هم‌میچرخن تو اینترنت

وزن فعلی  ۶۸   وزن هدف ۵۸

یعنی چی؟

یعنی اون ک نش کجه 

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

نفهمیدم الان مخالف منی یا موافق😊 در کل کار زشتی هست و معنی هم نداره بیخودی عکس گذاشتن 

عزیزمی شما

موافقم با حرف که عکس گذاشتن تویه مجازی کار فوق العاده اشتباهیه ولی میگم اون اقا نبود یه خاله زنک بود 

یعنی اون ک نش کجه 

نفهمیدم الان مخالف منی یا موافق😊 در کل کار زشتی هست و معنی هم نداره بیخودی عکس گذاشتن  در ضم ...

ولی دیگه نه تویه نی نی سایت که همه مطالب درباره زنان و زایمانه و مادرشوهرو خواهرشوهره 😂

خوبه ایراداتش رو بفهمه تا در جمع واقعی اینجوری ظاهر نشه....ماها مجازیم

یکی دو نفر هم بگن کافیه این همه بمباران نمیخواد

چوب تنبیه خدا نامرئیست...نه کسی میفهمد، نه صدایی دارد...یک شبی یک جایی...وقتی از شدت بغض، نفست میگیرد...خاطرت می آید...که شبی یک جایی...باعث و بانی یک بغض شدی و دلی سوزاندی...آن زمان فکر نمی کردی بغض، پا پی ات خواهد شد...و شبی یک جایی...مینشیند سر راه نفست...و تو هم بالاجبار...هر دقیقه صد بار...محض آزادی راه نفست...بغض را میشکنی...آری، این چوب خداست...