2777
2789
عنوان

شديدا رهنمايي ميخوام

130 بازدید | 18 پست

همسر من با بكي عمو هاشون مشكل پيدا كرده حالا خانم اون بنده خدا شخصا خودش تماس گرفت براي شب دعوتمون كرد 

حالا همسرم به بهونه درس نميخواد بره و ميپيچونه 

من ميگم زشته كه نريم

به نظرتون به مادرشوهرم پيام بدم كه با همسرم صحبت كنه؟؟؟

يا كلا نريم؟؟؟

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضیش کن فقط درحد شام برین و برگردین

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
به نظرم برید بهتره

پيام بدم به مادرشوهرم؟؟؟

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

برید حالا زنگ زده بزرگتر هم هستن .

هومیوپاتی سلامتیمو مدیونتم . دوستای نی نی سایتی زیاد درباره هومیوپاتی سوال میکنن . هومیوپاتی یه روش درمانیه ضد التهابه خیلی از پزشکا تو خارج از کشور بیمارای الرژی والتهابی شون رو ارجاء به پزشک هومیوپات میدن .با اینکه تو کشورمون این پزشکا کم نیستن ولی ناشناخته ان اگه یه سرچ تو گوگل کنید اسم وادرسشون هست تو کل کشور هستن  . خیلی از مشکلات مثل کیست واندومتریوزو.... با چند ماه درمان هومیوپاتی قابل درمانه .خوبی این روش اینه که بعد درمان وقطع دارو  احتمال عودبیماری خیلی خیلی کمه چون کار هومیوپاتی تقویت بدن خود فرده تا بدن خودش با بیماری مبارزه کنه .خلاصه برای بیماریهایی که تو طب شیمیایی درمان قطعی نداره وفرد باید کل عمرشو دارو بخوره هومیوپاتی با چند ماه میتونه براش معجزه کنه وخوب بشه .بیماریهای داخلی واعصاب والرزی ونازایی وتیروئید و...از این جمله اند .دراخر اینم بگم سینا طب ارسال دارو به کل کشور دارهتوی این تایپیکم درباره هومیوپاتی توضیح دادم 
راضیش کن فقط درحد شام برین و برگردین

سعيمو ميكنم 

اره با مادرشوهرت درمیون بزار...ببین چی میگه😊

گر درمشکلی سخت گرفتار شدی بخوان این ایه  70مرتبه بگویا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی  (بسیار مجرب است، تجربه شده است)برای حاجت دل منم صلوات بفرستید وبادل مهربونتون بگید انشالله😔

باشوهرت صحبت کن بگو شاید این یه مهمونی باشه برای رفع کدورت بین شما بالاخره خانمش بدون اطلاع شوهرش ک شما رو دعوت نکرده

🧚‍♀️🧚‍♀️یه عالمه لباس👗👗 برای خانمای خوشگل و خوشتیپ 🥰🥰🥰🌸🌸🌸تو پیج @mezoneshamisa

اينطوري يعني روحرف شوهرت حرف زدي اون گفته نه،شمابرين واسطه بيارين اونم مامانش،خب عصباني ميشه،بش بگوهرچي توبگي،ولي توضيح بده وقانعش كن ك زنگ زدنو....

اللهم صل على محمد وال محمد
باشوهرت صحبت کن بگو شاید این یه مهمونی باشه برای رفع کدورت بین شما بالاخره خانمش بدون اطلاع شوهرش ک ...

درسته

مرسي از همتون خانما سعي ميكنم راضيش كنم خودم