یاســرازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 عنوان کدبانوهاطرزتهیه ی آش..... 69 بازدید | 4 پست سلام عزیزانم کیاطرزتهیه ی آش کارده روبلدن بیزحمت برام بنویسید.😍😍😍😍 یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست... 1398/03/20 | 10:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پریگل عضویت: 1396/12/05 تعداد پست: 1702 کارده؟؟؟ گروه قرمز وزن شروع۹۶.۶۰۰ وزن چالش ۸۶ کیلو ورن هدف ۷۰
یاســرازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 کارده؟؟؟ بله کارده یک سبزی کوهی هستش یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...
الی_شیرازی عضویت: 1396/02/08 تعداد پست: 8846 کارده گیاه تیزی هست. موقع استفاده حتما دستکش داشته باشین. دستورش رو بزن تو نت برات میاره. این آش شیرازیاست و به شدت ترش. وای هوس کردم مـن هـمانی ام که بی تو...پای تمام دوست داشتنهایم ایستاده ام...🥺
یاســرازقی مدیر استارتر عضویت: 1397/03/04 تعداد پست: 2423 کارده گیاه تیزی هست. موقع استفاده حتما دستکش داشته باشین. دستورش رو بزن تو نت برات میاره. این آش شیر ... ممنون گلمنت زدمولی حس میکنم ایناخیلی درست نیستن. یاس رازقی هستم.هرکودکی بااین پیام متولدمیشه که:خداهنوزازانسان ناامیدنیست😍نردبان این جهان ماومنی است/عاقبت این نردبان افتادنی است/لاجَرَم هرکس که بالاترنشست/استخوانش سخت ترخواهدشکست...