2777
2789
عنوان

کاسه داغ تر از اش هستیم

231 بازدید | 13 پست

دوستان وقتی یک نفر میاد درد دل میکنه بهتره از تجربیات خودمون و روشهای منطقی بهش کمک کنیم یا به شوهرش و اون افراد درگیر باهاش بدو بیراه بگیم که وقتی این قضيه تکرار میشه اون تایپیک میترکه .... بهتر نیست کاسه داغ تر از اش نباشیم ????

@PAR900

من فقط وقتی یکی تاپیک میزنه بچه دوماهه ام رو میزنم یابچه شش ساله رو تا میخورد زدم چون لباس عوص کرد یا عذا نخورد یا نخوابید عصبانی میشم خصوصا از دست اونا که تاییدش میکنن 

چون بچه حق انتخاب نداشته و اصلا حقش نیست زیر دست یک روانی شکنجه بشه و هزار جور مشکل روحی پیدا کنه بعدا 

اما خوب اینجا کودک ازاری هم تایید کننده های خودشو داره و که جای اینکه بگن خانم بانو خواهر سرور برو روانکاو برو یه فکری به حالاعصابت بکن تاییدش میکنن ومیگن اشکال نداره ماهم کتک خوردیم مگه چی شد خیلیم سالمیم دیگه خبر ندارن فقط خودشونن که فکر میکنن سالمن😐😐

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه یک طرفه قضاوت میکنیم وقتی از کل روابط و حرفهای ردوبدل شده خبر نداریم و جالبتر اینکه کاربرا با نظرات مختلف روی حرفشون پافشاری میکنن و به هم توهین و فحاشی میکنن گاها .... بعد هم استارتر بیچاره کلا غیب میشه. دیشب دیدم یک کاربری میگفت شوهر این خانم یک حرومزاده واقعی هست یعنی تا این حد بعد میگیم تایپیک ترکید حالا با این رفتارا چه کمکی به استارتر بدبخت کردیم?????

@PAR900
من فقط وقتی یکی تاپیک میزنه بچه دوماهه ام رو میزنم یابچه شش ساله رو تا میخورد زدم چون لباس عوصکرد یا ...

باور کنید بعصیها برای جلب توجه اینکارو میکنن الان با این همه اطلاعات رسانه ای همه میدونن چی درسته چی غلط... تازه یک بنده خدا بگه برو مشاور و توصیه خاله زنکی نده ناراحت میشن ... من قبلا تو سایت بودم بعد تقریبا یک سال برگشتم میبینم خیلی محیط بد شده.....

@PAR900
بعضی ها تو تاپیکا دنبال قاتل بروسلی می گردن همش  دنبال حاشیه و مچگیری اند    

اینقدر زندگی الان سخت شده ادم تو کار خودش کلی مشکل داره چه برسه بره تو زندگی مردم تحقیق و تفحص  

@PAR900

یک عده تا چیزی میشنون میگن برو طلاق بگیر مهریه ات رو اجرا بزار تازه الان هم که زندان برای مهریه رو برداشتن یک جوری میگن انگار قراره خودشون مسولیت تقبل کنند. حالا اگه یک زن به شوهرش بد و بیراه بگه خودش مسؤل هست . به ما چه مربوط. .. 

@PAR900
اینقدر زندگی الان سخت شده ادم تو کار خودش کلی مشکل داره چه برسه بره تو زندگی مردم تحقیق و تفحص   ...

تقصیر خود صاحب تاپیکه که اجازه هر گونه توهینی رو میده به افراد

منم ا همسرم جدا شدم دوستم یبار بهش توهین کرد من قشنگ نشوندمش سرجاش

گفتم هرچی بین ما بوده بهرحال بابای بچمه...

دوس ندارم توهینی بشه بهش

تو نینی سایتم اتفاق بیفته همینکارو میکنم....

ادم خووش باید حواسش باشه

تا عشق آمد دردم آسان شد، خدارا شکر؛؛ مادر شدم او پاره جان شد خدارا شکر؛؛ سنگ صبورم، نور چشمم ، میوه قلبم؛؛ شب را ورق زد ماه تابان شد خدارا شکر......

مادر بزرگامون که سواد هم نداشتند میگفتند زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند. ما با این همه ادعای سواد اینا رو نمیفهمیم  و این به کنار این عکس بازیها تو سایت هم معنی نداره عکس بزاریم بعد بگیم سو استفاده شد!!!! حیف شد سایت نی نی سایت خیلی علمی بود ولی داره کلا قهقرا میره .... کاش مثل سابق بشه ..

@PAR900