2777
2789
عنوان

خانوم‌ها کمک کنید!!! ادامه داره!

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 30 پست
خب شما برید تحقیق اگه واقعا دختر خودش خانمه گناه داره کارهای مادرش پای اون بنویسن، گناه اون چیه  ...

دختر خوبیه تا جایی که متوجه شدم و میدونم،،ولی پدرم مجاب نمیشه

حتی امروز سر این موضوع بحثمون شد،و یکمی ناجور بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر خوبیه تا جایی که متوجه شدم و میدونم،،ولی پدرم مجاب نمیشه حتی امروز سر این موضوع بحثمون شد،و یک ...

خب به هرحال با دعوا نمیشه بدتر لج میکنن بعدم لابد خانواده بهتر صلاح مبدونن که نمیشه، 

خب به هرحال با دعوا نمیشه بدتر لج میکنن بعدم لابد خانواده بهتر صلاح مبدونن که نمیشه، 

من که سکوت میکنم و پدرم دعوا رو میپسندند😕

و من نمیخوام حرمتی ازبین بره،،و الان موندم کوتاه بیام یا نه

چون منم خیلی خیلی اخلاقم با خانوادم متفاوته و حتی اهداف و ارمان هام

واسه همون ارمان ها همیشه در مقابل پدرم سکوت کردم،،و بنظرم این خانوم مناسب بودن واسه همپا شدن و رسیدن به اون ارمان ها

من که سکوت میکنم و پدرم دعوا رو میپسندند😕 و من نمیخوام حرمتی ازبین بره،،و الان موندم کوتاه بیام یا ...

اول اینکه آفرین که همیشه احترام نگه داشتی این شخصیتت رو نشون میده بعدم ببخشید اینو میگم فک میکنم ‌‌ما کلا خیلی عجله دارید برای ازدواج طبق تاپیک های قبلنتون میگم 

شما چقدر زود عاشق میشید تو تاپیک قبلیتون منتظر جواب یه نفر دیگه بودید ببخشید چندسالتونه 

این خانومی که الان بحثشو میکردم،،من دوساله میگم ولی خانواده قبول نمیکنند، و امروز دوباره گفتم

و من زود عاشق نمیشم،،من.دنبال افرادیم که آرمان‌ها و اهداف یکسانی داشته باشیم،،وگرنه چهره و... اولویت چندمه واسه من

اول اینکه آفرین که همیشه احترام نگه داشتی این شخصیتت رو نشون میده بعدم ببخشید اینو میگم فک میکنم&nbs ...

بله من عجله دارم،،چون شیطونم واسه ازبین بردن دینم عجله داره

ولی عجله من همراه با مطالعه هست،،خیلی خوندم و مشورت گرفتم،، و دوست ندارم اینقدر دیر بشه که دوباره برگردم به گذشته پراز اشتباهم

خدايا فک کردم حداقل 30 سال داری حالا فهمیدم چرا پدرت موافقت نمیکنه برو پسر خوب فعلا زوده واسه ازدواج ...

بله

دارم گلخانه گل رز شاخه بریده صادراتی احداث میکنم

و اینکه بنده چیزی نمیبینم که ازدواجم رو عقب بندازم

ما داخل جنگ فرمانده17ساله داشتیم که هزاران نفرو هدایت میکرد و شما میگید دیره

اره اگه بخوام هروز علاف باشم ویا پی دختر مردم،،تا 50سالگی هم وقت دارم

ولیییی من دنبال هیچکدوم نیستم

بله دارم گلخانه گل رز شاخه بریده صادراتی احداث میکنم و اینکه بنده چیزی نمیبینم که ازدواجم رو عقب ب ...

درسته، ازلحن حرف زدنتون مشخصه آقا پسر با شخصیت و پخته ای هستی ولی 21 آخه فعلا خیلی زوده ولی ازیه لحاظ های که ب گناه نیوفتین هم خوبه ازدواج کنید ولی اکثر پسرهای هم سن شما بعد ازدواج پشبمون میشن و تازه یادشون میاد دختر بازی کنن 

درسته، ازلحن حرف زدنتون مشخصه آقا پسر با شخصیت و پخته ای هستی ولی 21 آخه فعلا خیلی زوده ولی ازیه لحا ...

بنده یکساله تغییر کردم و نمیخوام از کذشتمم بگم چون خیلی ......،،من تو زندگیم همیشه بهترینارو داشتم،ولی یکسال پیش فهمیدم تهش هیچی نیست چون تا تهشو رفته بودم،،و ائمه نظر بهم کردن و من تازه فهمیدم دین چیه

از پارسال هرچی میره جلوتر،،عاشقتر از قبل میشم،،عاشق خدا و دینش،،من جونی کردم که خیلی از پسرا ارزو یه روزشو دارن ولی  اخرش پوچچچچچ بود،،خداروشکر میکنم که کمکم کرد //پس نمیخوام برگردم و میدونم پشیمون نمیشم چون تهشو دیدم