دستم راستم دیگه انرژی نداره میتونم حرکتش بدم و اینا ولی اصلا جون نداره پای راستمم اینجوریه ولی دستم بدتره اصلا زور و حس نداره نمیتونم چیزی و فشار بدم اشتهام کاملا کور شده فقط آب میخورم و بستنی یه کم ببخشید روم به دیوار گلاب به روتون شکمم هم شل شده یه بند تو دستشویی ام . همه اش حتی زیر باد کولر گرررررررمم میشه عرق میکنم شدیداااا
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من نمیدونم ما زنا چمونه چرا اینجوریم خدایی نکرده باید دور از جون همه تون بمیریم م دکتر بریم؟😬خطرنا ...
من دقیقا همینجوریم تا رو به نوت نرم دکتر نمیرم😅😅😅😅یه سری سوخته بودم شدید چند جای بدنم اولش که هنوز دردم کم بود با اون همه تاول و اینا میگفتم نمیخواد نمیرم 😅😅😅😅 بعد دیگه تو راه فقط التماس بابام میکردم زودتر برسونم😅
واقعا فکر کنم لازم دارم😅😅😅😅 جفت کف دستام سوخته بود و جفت پاهام تا با......سنم ک........ن سوخته که میگفتن دقیقا خودم بودم پرو پرو میگفتم ولش کن خوب میشم . همین ولش کن خوب میشم دو ماه تو جا بودم😑😅😅😅😅