2777
2789
عنوان

یکی بیاد بهم بگه چمه 😢چهار روزه حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 35 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم خیلی خیلی خفیف گرفته بودم .. ولی حتما ی دکتر برو چون اسهال داشتی اب بدنت کم شده و قدرت ندا ...

آخه همه اش دارم مایعات میخورم اصلا اشتها به غذا ندارم فقط آب و آبمیوه و بستنی . قبل اینکه شکمم شل بشه بی حس بودم

من نمیدونم ما زنا چمونه چرا اینجوریم خدایی نکرده باید دور از جون همه تون بمیریم م دکتر بریم؟😬خطرنا ...

من دقیقا همینجوریم تا رو به نوت نرم دکتر نمیرم😅😅😅😅یه سری سوخته بودم شدید چند جای بدنم اولش که هنوز دردم کم بود با اون همه تاول و اینا میگفتم نمیخواد نمیرم 😅😅😅😅 بعد دیگه تو راه فقط التماس بابام میکردم زودتر برسونم😅

من نمیدونم ما زنا چمونه چرا اینجوریم خدایی نکرده باید دور از جون همه تون بمیریم م دکتر بریم؟😬خطرنا ...

اورژانس بگی دستو پام بی حس شده نمیاد بالاسرت میگه ماشین شخصی خودتون ببرین اگه اورژانس میخوای بیاد بگو تنگی نفس شدید دارم نمیتونم نفس بکشم .

البته خودت نگو بگو یکی دیگه بگه .

من دقیقا همینجوریم تا رو به نوت نرم دکتر نمیرم😅😅😅😅یه سری سوخته بودم شدید چند جای بدنم اولش که هن ...

خخخخخ🤣تو‌ کتک لازمی باید بیام بزنمت درست شی😁

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
اورژانس بگی دستو پام بی حس شده نمیاد بالاسرت میگه ماشین شخصی خودتون ببرین اگه اورژانس میخوای بیاد بگ ...

نه اتفاقا این علائم جزو موارد خیلی اورژانسیه

دور از جون اسی علامت سکته مغزیه🤭

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
خخخخخ🤣تو‌ کتک لازمی باید بیام بزنمت درست شی😁

واقعا فکر کنم لازم دارم😅😅😅😅 جفت  کف دستام سوخته بود و جفت پاهام تا با......سنم ک........ن سوخته که میگفتن دقیقا خودم بودم پرو پرو میگفتم ولش کن خوب میشم . همین ولش کن خوب میشم دو ماه تو جا بودم😑😅😅😅😅

نه اتفاقا این علائم جزو موارد خیلی اورژانسیه دور از جون اسی علامت سکته مغزیه🤭

چهار روز طول کشیده آخه 🤔 تو گوگل هم خوندم ولی گفتم اگه میخواستم سکته کنم تا الان کرده بودم دیگه🤔