2777
2789

دستم راستم دیگه انرژی نداره میتونم حرکتش بدم و اینا ولی اصلا جون نداره پای راستمم اینجوریه ولی دستم بدتره اصلا زور و حس نداره نمیتونم چیزی و فشار بدم اشتهام کاملا کور شده فقط آب میخورم و بستنی یه کم ببخشید روم به دیوار گلاب به روتون شکمم هم شل شده یه بند تو دستشویی ام . همه اش حتی زیر باد کولر گرررررررمم میشه عرق میکنم شدیداااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واای منم اینجووری شده بودم  حتی کمرمم درد گرفته بود. شباااا از گرما لخت میشدم .‌ دور از جونت دونه زدم. دردام خوب شد . اما ابله مرغون گرفتم 😐

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
بی حالم اصلا نمیتونم تکون بخورم بعد هی میگم هیچی نیست خوب میشم ولی الان دیگه خیلی وضعم بد شد نگران ش ...

من نمیدونم ما زنا چمونه چرا اینجوریم

خدایی نکرده باید دور از جون همه تون بمیریم م دکتر بریم؟😬خطرناکه دختر خوب اگ میتونی ک خودت برو اگ ن زنگ بزن اورژانس بگو دستو پام بی حس شده بیان ببرنت بیمارستان

حالم از نی نی سایت بهم میخوره🤢
قبلا آبله مرغون گرفته بودی؟ آخه من گرفتم تو بچگی

اره عزیزم خیلی خیلی خفیف گرفته بودم .. ولی حتما ی دکتر برو چون اسهال داشتی اب بدنت کم شده و قدرت نداری . حتما هندونه بخور و مایعات . دکترم برو

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...