2777
2789
عنوان

میخوام درد و دل کنم،کسی هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 57 پست
زنها راحت شدن و بی حیا بلانسبت کاربرای خوبمون

دقیقا .. منم یه بار یه شماره از گوشی شوهرم پیدا کردم بهش زنگ زدم دختره گفت برو جلو شوهرتو بگیر . من مجردم به کسی تعهدی ندارم هر روزم با صد تا مرد میپرم . اصلا کارم اینه    من واقعا از این حجم وقاحت لال شدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا .. منم یه بار یه شماره از گوشی شوهرم پیدا کردم بهش زنگ زدم دختره گفت برو جلو شوهرتو بگیر . من ...

وقتی یه خانوم به آقا میگه عزیزم چقدر جوونی شدی چی بگم؟؟؟؟؟؟خودم امروز شنیدم دفتر کاری بودم

دقیقا .. منم یه بار یه شماره از گوشی شوهرم پیدا کردم بهش زنگ زدم دختره گفت برو جلو شوهرتو بگیر . من ...

هیچ کس جای من نیست

انقدر دختر به نامزدم آویزون می شن

یکی بود هر روز براش ناهار می فرستاد محل کارش

براش طلا می خرن

شعر کی گن 

ولی من سکوت می کنم

هیچ کس جای من نیست انقدر دختر به نامزدم آویزون می شن یکی بود هر روز براش ناهار می فرستاد محل کارش ...

مهم شوهره که پا نده،من دیگه زندگیمو دوست ندارم،بهش گفتم از زندگیت چی کم داری؟

وقتی مطمئن نیستی چرا بچه دار شدی؟

هیچ کس جای من نیست انقدر دختر به نامزدم آویزون می شن یکی بود هر روز براش ناهار می فرستاد محل کارش ...

وااای عزیزم ... چقدر سخت . چرا سکوت میکنی ؟ یعنی ناراحت نمیشی ؟ یا برات مهم نیست ؟ یا چی ؟

هرگز چیزی رو که مطمئن نیستی و بهش یقین نداری به روی شوهرت نیار.این یه اصله.اونوقت با دست خودت چشم و گوشش رو باز کردی و اونو به مسائلی که ممکنه تا حالا بهش فکر نمیکرده،حساس کنی...خیلی از خانوما متاسفانه خودشون فکر خیانتو توی ذهن شوهرشون میندازن ناخودآگاه.