2777
2789
عنوان

بخیه طبیعی

167 بازدید | 7 پست

سلام خانوما خوبین من نه ماهه زایمان کردم تواین نه ماه اصلا بخیه هام خارش نمیکرد یا حتی بواسیرم ولی چند روزی بود شورت گیاهی پوشیده بودم الان خیلی خارش میکنه میسوزه حتی بواسیرم چیکارکنم قرص مترونیدازولم میخورم دست میزنم رو بخیه ها انگار ورم کرده چیکارکنم بعد برا درمان بواسیر چیزی سراغ دارین ممنون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طور شدم خود به خود جای بخیه هام درد میکرد نمی‌تونستم چارزانو بشینم دکتر رفتم گفت عفونت داری چندتا قرص برا خودم و یکی هم برا شوهرم داد نخوردم با عنبرنسارا و چند تا دارو گیاهی دیگه درمانش کردم

اگه با نظر من مخالفی لطفا توهین نکن   اگه هم ارث باباتو ازم میخوای شماره حساب بده برات کارت به کارت کنم

تورو خدا من چیکارکنم الان اخه من اصلا شورت نمیپوشم میترسم موقع مریضی شورت نخ میپوشم وای ک الان خیلی میخاره دست میزنم جاشون میسوزه وقتیم نگاه کردم هیچی نشده بود یکم ورم کرده ولی ترشح هم دارم