2777
2789

۲۱ماهشه

احساس میکنم دل درد داره مدل گریه هاش ب دل درد میخوره

دارویی هم ندارم توخونه واسه دل درد چیکارکنم مامانا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ۸روز پیش هم ازشیرگرفتمش ولی همش تاامشب شب ها راحت میخابید فقط روزا یکم بهونه میگرفت ولی امشب همش داره طوری گریه میکنه ک انگار یه دردی داره.الانم شوهرم داره رو پا تکونش میده تا خوابش میبره یهو باگریه های دردناک میپره و زجه میزنه😢😢😢

نبات داغ بده بهش 

یا یه قاشق عرق نعنا 

بعدش هم آروم هم دلشو بمال تو بخوابه 

شاید رودل کرده

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
دندونهاش همه دراومدن ؟ دختر من براي دندون در آوردن بعضي وقتها اينطوري ميشه ، اگر هم فكر ميكني دل درد ...

نه اتفاقا لثه هاش بادکرده و داره درمیاره ولی هیچوقت اینقدر بیقراری نمیکرد حتی شبی ک ازشیر گرفته بودمش.فقط روزا یکم بهونه گیرشده بود

فک کمم نبات داع خوب باشه 

وان یکاد بخون 

ماشاالله لاقوت الا بالله العلی العظیم 

صدقه برای سلامتی امام زمان ان شاالله که شفا نزدیکه

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔