2777
2789

سلام دوستان

لطفا اگه میشه تجربه هاتون رو از قانون جذب بگید تا منم انگیزم واسه رسیدن به اهدافم بیشتر شه

یکی از تجربیات من از قانون جذب رفتن به مشهد بود

البته اونموقع اطلاعی نداشتم و الان که درمورد قانون جذب اطلاعات بدست آوردم فهمیدم چرا این اتفاق افتاد

راستش من حدود سه سال پیش بود که خیلی دلم میخواست برم مشهد

بخاطر همین با یه دل پر یه نامه به امام رضا نوشتم

توی اون نامه کلی باهاش درد و دل کردم و آخرش هم ده تومن نذر کردم که جورشه😅😅

چیکار کنم اونموقع فقط ۱۱ سالم بود و توان مالیم بیشتر از این نبود

آغا سه هفته گذشت و یهو بابابزرگم و مامان بزرگم گفتن که میخوایم بریم مشهد 

میخوایم توروهم ببریم   

نمیدونین چه ذوقی کردم

دوباره یه نامه بخاطر تشکر نوشتم ویه هفته بعدش رفتم مشهد😏

یکی از تجربیاتم این بودکه دیروز صبح رفتم کارنامه بگیرم

خیلی میترسیدم

آخه  امتحانام رو خوب نداده بودم و میترسیدم معدلم از ۱۸ هم پایین تر بشه

حتی اونطور که فکر میکردم علومم رو بالای ۱۸ نمیگرفتم

تو راه با فرشته ی نگهبانم حرف زدم و گفتم من مطمئنم که معدل نوبت دومم بالا ۱۹ و نیم میشه 😌

لطفا برام یه نشونه بزار تا آرامش بگیرم

باورتون نمیشه همینکه جملم تو ذهنم تموم شد،یه پر سفید و جلوی پاهام دیدم  

خیلی متعجب و امیدوار و خوشحال رسیدم

درکمال ناباوری معدلم ۱۹.۸۶ شده بود

انقدر خوشحال بودم که کل راه مدرسه تا خونه رو دوییدم  

حالاهم میخوام به یک هدف خیییییییییلی بزرگ برسم که مطئنم انجام میشه

این هدفم به آینده و گذشتم مربوطه و من حتما بهش میرسم   

ببخشید اگه طولانی شد   

لطفا بگید تا منم انگیزه بگیرم...

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
عضویتت مبارک😐

ممنون عزیزم🙂☺😊

خداروشکر میکنم که به من این قدرت رو داد که با ذهنم هر چیزی رو جذب کنم😊😍...آقای عباسمنش ازت تشکر میکنم بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ...خدایا ممنون که منو با خانوم راندا برن آشنا کردی و خانوم راندا برن بخاطر اطلاعاتی که در اختیارم گذاشتی ممنونم...من خوشبختی.عشق.سلامتی.ثروت رو به زندگیم دعوت میکنم😊😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدرسه😖😖😖😖😖😖 خدایا منو گاو کن

😂😂😂

چرا آخه 

منکه سال آخر راهنماییمو رفتم

منتظر دبیرستانم☺

خوبی های خودشو داره

بدی هایی هم داره

مثلا اول صبح پاشدن😒

تصویر دخترمو توبارداری هی تصور میکردم میگفتم این شکلیه اخرش هم همون شکلی شد

مبارکت باشه

خوشحالم که به هدفت رسیدی😊

😂😂😂 چرا آخه  منکه سال آخر راهنماییمو رفتم منتظر دبیرستانم☺ خوبی های خودشو داره بدی هایی ...

فکر کنم منظورش این بود که یعنی انقدر سنت کمه که مدرسه میری بعد عضو شدی 😀 اخه اینجا معمولا راجع به مسائل زناشویی و بارداری بحث میشه . البته اشکالی نداره. عضویتت مبارک 

فکر کنم منظورش این بود که یعنی انقدر سنت کمه که مدرسه میری بعد عضو شدی 😀 اخه اینجا معمولا راجع به م ...

عزیزم من الان ۱۶ سالمه

ولی خب دلیل نمیشه چون سنم کمه عضو نشم

آدم که همش تو یه سن گیر نمیکنه☺

آخه کوچولو الان تو باید خواب باشی😂

اذیت نکن توروخدا 😟

عزیزم من الان ۱۶ سالمه ولی خب دلیل نمیشه چون سنم کمه عضو نشم آدم که همش تو یه سن گیر نمیکنه☺

نمیگه اینجا کسی که عضو نشو که . براشون عجیبه . چون ماها همیشه تو رابطه زن و شوهری یا بارداری بوده که با این سایت اشنا شدیم واسه همین همه براشون عجیبه یه دختر کم سن و سال مجرد اینجاها . البته اینجا از همه چیز حرف میشه . به هر حال خوش اومدی