2777
2789
عنوان

دیابت خفیف بارداری....لطفا بیاید😩

1119 بازدید | 13 پست

سلام خانومها 

من هفته ۲۵ بارداری ام ...دو هفته پیش ازمایش قندخون دادم‌ناشتام ۸۵ بود

یک ساعته ۱۴۰ 

دوساعته ۲۰۰

سه ساعته ۱۰۱

رفتم‌پیش متخصص داخلی گفت دوتای وسطی یکم بالاست 

یه شب بیمارستان بستری شدم و قندخونم چندبار تست شد و گفتن خوبه زیاد بالانیس و ب دارو نیازی نیس و فقط رو تغذیم‌حواسم باشه....

منم قندهای مصنوعی و نوشابه و دلستر و ماکارونی و سیب زمینی و خیلی چیزا رو ب کل حذف کردم ولی همش دلم هندونه میخواد😔😔

کسی بوده شرایط منو داشته باشه؟سفت و سخت باید رژیم‌بگیرم یا همینکه حواسم‌باشه زیاده روی نکنم کافیه؟

به دستان خدا خیره شدم ، معجزه دیدم🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قند شکر مربا عسل خرما دلستر نوشابه چیپس پفک ماکارونی سیب زمینی طالبی موز انجیر خربزه بستنی...اینارو ب کل حذف کردم ولی از اول بارداریم‌حتی  زمستون هوس هندونه میکردم الانم‌برام‌سخته جلو خودمو بگیرم و نخورم😩

تحرک دارین یا مدام استراحتین؟اگر در روز پیاده روی سبک داشته باشین عالی میاد پایین قندتون.البته من نم ...

بله تحرک دارم ..

.پیاده روی هم دارم ...یک ساعته ۱۲۰ نرمالشه ک برا من ۱۴۰ بود

دوساعته ۱۸۰ نرمالشه ک برا من ۲۰۰ بود

بله تحرک دارم .. .پیاده روی هم دارم ...یک ساعته ۱۲۰ نرمالشه ک برا من ۱۴۰ بود دوساعته ۱۸۰ نرمالشه ک ...

قند ناشتاتون خوب بوده مثل من دقیقا با تست گلوکز همینقدر بالا رفت من البته مدام استراحت بودم و کم تحرک.تعداد وعده غذامو زیاد کردم حجمشو کم برنج و نون و ماکارونی کم.فشارم نرمال بود بیشتر پروتیین میخوردم.سخت بود کنترل غذایی اما نرمال شد قندم شمام میتونی گلم

عزیزم نگران نباش     منم لب مرزم با رژیم یکم کنترل شده البته هفته های پایینم

خیلی سخته جلو شکمو گرفتن ولی خدارو هزار مرتبه شکر ک درحدی نبودیم ک میاز ب قرص و انسولین باشه 🙏🙏یه سری چیزارو راحت میشه کنار گذاشت و نخورد ..انشالله ک ب سلامتی زایمان‌کنیم

قند ناشتاتون خوب بوده مثل من دقیقا با تست گلوکز همینقدر بالا رفت من البته مدام استراحت بودم و کم تحر ...

شما چند هفته ای؟فقط با رژیم کنترل کردین یا دارو هم گرفین؟

شما چند هفته ای؟فقط با رژیم کنترل کردین یا دارو هم گرفین؟

من چند سال پیش باردار بودم سه ماهه آخر قندم لب مرز شد.بله فقط با رژیم خیلی هم اشتهام زیاد شده بود ولی حجم کم خوردمو تعداد وعده هامو بالا بردم درست شد

خیلی سخته جلو شکمو گرفتن ولی خدارو هزار مرتبه شکر ک درحدی نبودیم ک میاز ب قرص و انسولین باشه 🙏🙏یه ...

اره مخصوصا هوس کنیم و نخوریم

به سختیش می ارزه

تو بارداری قرص متفورمین اثر نداره یا رژیمه یا انسولین

ان شاالله دوستم و بیاییم از شیرین کاری نی نی هامون بگیم