2777
2789

بله قطعیه..بدنیا نیومدم که همش بچه بزرگ کنم کهنه بشورم شیر بدم..میخوام ایشالاه وقتی پسرم بزرگ شد برم ایران گردی کنم باهمسرم..واینکه یدونه باشه بهش خوب میرسم..ودلایل دیگه...

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط مالی مون هم اوکی هست ولی دیگه نمیخوایم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
ولی میترسم بعدا عذاب وجدان بگیرم

بخاطر چیییی؟؟

من بارداریه به شدت بدی داشتم دوسالم افسرده بودم تازه زندگیم خوب شده بچم 4 سالشه و اینکه شرایط مالیمو ...

دلایلت کاملا کافیهههه عزیزم..توروخدا اذیت نکن خودتو..به فکر ارامش واینده خودت باش..خداحفظ کنه همه بچه هارو ولی باور کن باهزار زجر ومصیبت بچه بزرگ میکنی اخر سرم مییذاره میره..شرایط مالی خوب هم نباشه که اصلاااااااا این کارو نکن..بچه بی گناهو وارد این دنیای کثیف نکن

دلایلت کاملا کافیهههه عزیزم..توروخدا اذیت نکن خودتو..به فکر ارامش واینده خودت باش..خداحفظ کنه همه بچ ...

بخدا منو شوهرم دیگه داشتیم طلاق میگرفتیم.دیگه نمیخام به اون روزت برگردم، فقط ترسم عذاب وجدان بخاطر بچم که تنها

بخدا منو شوهرم دیگه داشتیم طلاق میگرفتیم.دیگه نمیخام به اون روزت برگردم، فقط ترسم عذاب وجدان بخاطر ب ...

ای وای پس اصلا بهش فکرنکن..نه بابا چرا تنها بمونه؟؟بزرگ میشه کلی دوست پیدامیکنه واسه خودش..توهمین نی نی سایت نمیبینی همه میان میگن با خواهر شوهر وجاری قطع رابطه ایم؟الان دیگه رابطه خواهر برادری هم کمرنگ شده خیلی..بی خیال شو..اتفاقا بزرگ میشه ازت تشکرمیکنه..

اره بخدا مرسی دوستم که باهام صحبت کردی

خواهش میکنم عزیزم..نگران نباش..بزرگ میشه خودش انتخاب میکنه با کی رابطه داشته باشه..شماهم باهاش دوست باشی وصمیمی بچه تون احساس تنهایی نمیکنه..من ی برادر دارم ۱۲ساله خارجه..همسرم ۲تابرادر وی خواهر داره سالی یبار همو میبینن..به فکر خودت باش..بچت بزرگ شد برین سفر گردش تفریح..همسرتو راضی نگه دار..اعصابتم آروم میشه..

شرایط مالی مون خوبه ولی دیگه نمیخواییم..۳۳سالمه همسرم ۳۷..مگه چقدر عمر میکنیم که فقط بچه بزرگ کنیم؟خودمون آدم نیستیم؟پسرمنم تا یکسال نخوابید شبا..خیلی اذیت میکرد..رابطه منم ی مدتی باهمسرم بد شد.بخاطر بچه..وگرنه مشکلی نداشتیم..الان پسرم ۴سالشه ی کم به ارامش رسیدیم..یعنی یک شب هم بی خوابی بکشم دیوونه میشم..بخدا قسم یکسال تمام نخوابیدیم😣😐