2777
2789
ای که دستت می رسد دستی بگیر ........ سلام دوستان گلم مدتیه با خونواده ای آشنا شدیم که بسار بیمار و فقیرن این خونواده که مستاجر هستن و به همراه عروس و نوه در یک منزل زندگی میکنن : دو ساله پیش پسرشون در سانحه تصادف آسیب به جمجمه ش میرسه که طی درمان های هنگفت قرار میگیره و الان مدتیه که متوجه شدن دچار بیماری ام اس شده . این آقا صاحب یه فرزند 15 روزه ست . دختر این خونواده که 18 سالشه قلبش دو تا سوراخ داره و برای این ماه کمیسیون پزشکی داره که آیا نیاز به عمل باز هست یا نه مادر خونواده که دیشب به سختی راه می رفت دچار ساییدگی زانو ست که برای درمان نیازه بره مشهد اما درد رو تحمل میکنه چون ندارن که بره دکتر و همچنین دیگه نمیتونه منازل مردم کار کنه و این امر صدچندان بر فشار مالیشون افزوده & (ایشون با هزینه دوستان نی نی سایتی رفتن دکتر ارتوپد . و دکتر فقط بهشون مسکن داده چون گفته شما دارو دیگه براتون فایده نداره و فقط باید عمل کنی و گرنه تا یکسال دیگه از کار افتاده میشی) پدر خونواده که دچار بیماری قلبی ست و اکثر اوقات حتی از شدت درد نمیتونه بخوابه و ایشون هم به خاطر نداری درد و عواقبش رو تحمل میکنه ( شغل این آقا در شهرداری ست . آبیاری فضای سبزه )
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
اما مسئله مهم مشکل پسر خونواده ست که برای تاریخ 6|7 نوبت MRI تزریقی داره که هزینه ام ار آی با بیمه سلامت میشه 390 ت و هزینه آمپولی که میزنن به نخاع کمر 200ت است و این خونواده با دکتر پسرشون صحبت کردن که ما نتونستیم مبلغ رو تهیه کنیم و دکتر گفته نهایت تا پنج شنبه (9|7) باید بیاین دوستان همچون همیشه همت بفرمایید و هرچقدر که در توانتونه کمک کنین تا ان شالله این پدر بتونه سالم به آغوش خونواده ش برگرده &
اگر دوست دارین همچون سابق یکی از اعضای خیرخواه خیریه مردمی و خودگردان ما باشید لطفا به گروه بنیاد نیکوکاری راه ماندگار وارد بشین . یه گروه سرشار از مهر و محبت وصف نشدنی با کلی عکس و سند از فعالیتهامون : به این شماره پیغام بدین تا در گروه ادتون کنم 09156110375
کارهایی که تا به الان به کمک های نقدی دوستان نی نی سایت تونستیم انجام بدیم*(توضیحات کاملتر در صفحه 8)* انجام ام ار آی که هم با تزریق به نخاع انجام دادن و هم بدون تزریق آپلود عکس .............................................................................. این هم از هزینه آمپول تزریقی به نخاع آپلود عکس .............................................................................. مبلغ 133 هزار بابت انجام MRI و تزریق آمپول به نخاع گردن و کمر از واریزی دوستان سایت برداشته شد .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای واریز کمک های خیرخواهانه خود لطفا به : ش کارت 6273531301248681 ش حساب 8268792229 ش شبا IR120180000000008268792229 بانک تجارت بنام مهدی فرستاده(همسرم هستن و بیش از دوساله که این ش کارت مخصوص بودجه خیریه ست) *****اجر تک تک شما خوبان با ایزد منان***** ............................................................................ واریزی دوستان نی نی سایت : 1- ناشناس.....تاریخ05|07|94 ....ساعت12:09...... مبلغ 10 هزار (هنوز واریزی شون رو اطلاع ندادن) 2- ناشناس...... تاریخ05|07|94 ....ساعت14:26...... مبلغ 5 هزار (هنوز واریزی شون رو اطلاع ندادن) 3- آیینه........... تاریخ05|07|94 .....ساعت16:47...... مبلغ 15 هزار 4- صهبا...... تاریخ05|07|94 ........ ساعت17:21...... مبلغ 20 هزار 5- الی .......... تاریخ05|07|94 ..... ساعت17:34 ...... مبلغ 20 هزار 6- شهرنوش ....تاریخ05|07|94 ...ساعت22:05 ...... مبلغ 100هزار 7-سیب کوچولو...تاریخ06|07|94...ساعت07:47...... مبلغ 20 هزار 8- آرزو........... تاریخ 06|07|94.....ساعت22:05 ...... مبلغ 10هزار(واریز به ملی)(ساعت22:25 بحساب خیریه واریز شد) 9- مامان رها.....تاریخ 06|07|94.....ساعت11:54 ....مبلغ 30هزار 10-آسمان آرام...تاریخ 06|07|94....ساعت12:42 ....مبلغ 10هزار(واریز به ملی)(ساعت22:25 بحساب خیریه واریز شد) 11-googooli1....تاریخ 06|07|94....ساعت13:05 ....مبلغ 10هزار 12-ناشناس...... تاریخ06|07|94 .....ساعت15:25...... مبلغ 10 هزار (هنوز واریزی شون رو اطلاع ندادن) 13-گل نشکن...... تاریخ06|07|94 .....ساعت16:34...... مبلغ 100 هزار 14-ناشناس...... تاریخ06|07|94 .....ساعت22:49...... مبلغ 20 هزار (هنوز واریزی شون رو اطلاع ندادن) 15-مریم مامان دوقلوها(کیمیا و کیوان)..تاریخ06|07|94 ..ساعت23:25...مبلغ 50 هزار 16-سرن دی پی تی.....تاریخ07|07|94.....ساعت14:17.......مبلغ 30 هزار 17- زهرا مم رقیه...... تاریخ07|07|94 .....ساعت14:38...... مبلغ 10 هزار 18-ناشناس.....تاریخ07|07|94 ....ساعت14:52......مبلغ 10 هزار (هنوز واریزی شون رو اطلاع ندادن) 19- گل نشکن....تاریخ07|07|94 ...ساعت16:36....مبلغ 50 هزار (هر طور که صلاحه برای این خونواده هزینه بشه) 20- tinai..........تاریخ07|07|94 .....ساعت17:27......مبلغ 50 هزار 21- نیلو......... تاریخ07|07|94 .....ساعت10:21 ......مبلغ 30 هزار 22-مهرسایی...تاریخ07|07|94 ....ساعت11:54......مبلغ 50 هزار(هر طور که صلاحه برای این خونواده هزینه بشه) ****تاریخ 09/02 از طرف کاربر گل نشکن مبلغ 30 هزار و تاریخ 10/22 مبلغ 20 هزار از طرف کاربر گل نشکن بابت بهزاد واریز شد**** جمع کل تا این ساعت : 660 هزار الباقی مانده مبلغ در حساب خیریه 217000 ت ............................................................................ واریزی های متفرقه برای این خونواده:(صرف خواروبار یا درمان اعضای دیگر خوانواده میشه). 1- لیلا (مهمان سایت) ....تاریخ08|07|94 ....ساعت08:26......مبلغ 200 هزار ***(مبلغ 173300 ت از واریزی لیلا جان برداشت شد برای تهیه خواروبار این خونواده)*** الباقی مبلغ 26700 ت نبلغ 30 هزار چند روز پیش خواروبار تهیه شد . الباقی 0 خواهر لیلاجان....... تاریخ12|07|94 .......ساعت08:36 ....... مبلغ 100 هزار (از این واریزی 25 هزار صرف درمان مادربهزاد شد . (الباقی 75 هزار).... این مبلغ با اجازه خودشون صرف تهیه لباسشویی برای مادربهزاد شد. ناشناس......... تاریخ12|07|94 .........ساعت18:21 ....... مبلغ 50 هزار (هر مورد که ضرورت دارد اما بهتر است صرف درمان مادر بهزاد یا خواروبار بشه) این واریزی صرف درمان مادربهزاد شد .(توضیحات در صفحه 10 گذاشتم) .............................................................................. ****مبلغ 133 هزار تاریخ 09|07|94 ساعت 07:25 از واریزی دوستان نی نی سایت برای هزینه ام ار آی و آمپول نخاع برداشت شد**** ****مبلغ 160500 ت تاریخ 14|07|94 بابت تهیه داروهای بهزاد از بودجه واریزی دوستان برای درمان بهزاد برداشت شد**** (جزئیات بیشتر در صفحه 10 گذاشته شده است .) **** مبلغ 169500 ت در تاریخ 94/10/06 بابت خرید داروهای بهزاد برداشت شد****(جزئیات بیشتر در انتهای صفحه 10 گذاشته شد) ****مبلغ 30 هزار بابت تزریق آمپولهای بهزاد از حساب خیریه برداشت شد****
تهیه خواروبار برای این خونواده از طرف مهمان سایت لیلا جان به مبلغ 173300 ت. *(توضیحات کاملتر در صفحه 9)* چون مجبور شدم از دم درب وردی ساختمان این خونواده از اقلام عکس بگیرم دیگه روم نشد اقلام رو تک به تک بچینم . آپلود عکس آپلود عکس .......................................................................... و این هم فاکتور خشکبار آپلود عکس .............................................................................. این هم از فاکتور گوشت و مرغ آپلود عکس
دوستانی که به تاپیک های من اعتماد دارن و خودشون نمیتونن کمکی کنن کار بزرگی میکنن اگر این تاپیک رو به دوستان و هرجایی که براشون ممکنه نشون بدن و مطرح کنن تا ان شالله بشه یه گره ای باز کرد .
واسه این خونواده از در و دیوار مشکلات میباره حتی برای خورد و خوراک عادی زندگیشون موندن . دخترشون بخاطر بیماریش افسردگی گرفته و میترسه که هیچ وقت نتونه ازدواج کنه . این خونواده بخاطر مشکلات پسرشون و کوچک شدن مغزش مجبور شدن عروسشون رو با وسایلاش بیارن تو خونه خودشون و حالا صاحبخونه صداش دراومده که من خونه رو به یک خونواده اجاره دادم نه دو خونواده اما مشکل اصلی برای اینها در حال حاضر بیماری پدر این بچه 15 روزه ست لطفا هرچقدر که در توانتونه بسم الله
و این هم عکس سیسمونی که کاربر مامان رها زحمت کشیدن و از تهران برای این خونواده ارسال کردن . و تونستیم دیشب تحویل بدیم & آپلود عکس
شادی جان هر چقدر بریزیم مشکلی نداره؟ منظورم اینه کم باشه ، راستی پدر خانواده واسه قلبش میتونه بره بیمارستان شهید دکتر لواسانی که تخصص قلب و همه چی رایگان، همه چی
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
مادر شوهر من تو بیمارستان لواسانی عمل شد ، چند ملیون پول عمل و فنر قلبش میشد اما چون بیمارستان واسه خود تامین اجتماعیه رایگان رایگان شد حتی داروهاش
 من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊
سلام آرزو جون . نه دوست خوبم شما هرچقدر میتونی بریز حتی 5 هزار مهم اینه که در کنار هم و دست بدست هم دیگه همکاری کنیم تا بتونیم دلشون رو شاد کنیم دیشب که رفتم سیسمونی رو تحویل بدم خیلی دلم غم گرفت اصلا اوضاعشون خوب نبود هر کدومشون درگیر بیماری پر درد و مشکل بودن
آرزو جان بیمارستان تامین اجتماعی تو شهر ما خصوصی شده و فقط بیمه ی تامین اجتماعی رو قبول میکنن برای همین هزینه هاش سرسام آور شده. مشهد بیمه سلامت رو بیمارستان تامین اجتماعی تحت پوشش میگیره؟؟؟؟؟
اینا تحت پوشش بیمه سلامتن . ممنونم از اطلاعاتی که دادی توضیحاتت رو مینویسم و بهشون اطلاع میدم . حتی هزینه درمان دفعه قبل دخترشون که چند روز هم بیمارستان تو مشهد بستری بوده دو میلیون شده بود من تمام مدارک پزشکی این خونواده رو دیدم . اگه اینجوری که شما میگی پیش بیاد که بینهایت عالی میشه .