2777
2789
عنوان

واقعا چرا جوابمو نمیدید😐😏😓😔😒

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 25 پست

ریحانه😊

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چرا باید به رقیه بیاد؟؟ مگه قاشق چنگال که حتما باید ست باشه؟؟ این همه اسم قشنگ و با معنا و جدید، شما باید دنبال اسمی باشی که ۲۰ سال دیگه ام زیبا باشه و به روز نه اینکه اسمی که ست یه اسم بیست سی سال گذشته باشه 

مگه اسم هم قدیمی میشه

بله که میشه، خود ثبت احوال هر چند سال یکبار یک سری اسامی( که پنج سال متوالی کسی نزاشته باشه رو ) اجازه تغییر میده ،چون این اسامی دیگه محبوبیت نداره و از اذهان پاک شده

بله که میشه، خود ثبت احوال هر چند سال یکبار یک سری اسامی( که پنج سال متوالی کسی نزاشته باشه رو ) اجا ...

والا من رفتم اسممو عوض کنم همچین چیزی نشنیدم 

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
والا من رفتم اسممو عوض کنم همچین چیزی نشنیدم 

خوب نشنیدی دیگه چی بگم، یه سر به سایت ثبت احوال بزن شرایط تغییر اسم ببین، اگر من هر روز دارم میبینم پس اطلاعاتم از شما که کلا یکبار واسه تغییر نام رفتی بیشتر

عزیزم چرا باید به رقیه بیاد؟؟ مگه قاشق چنگال که حتما باید ست باشه؟؟ این همه اسم قشنگ و با معنا و جدی ...

خب شما اسمی بگو که بیست سال دیگه به روز باشه به رقیه ی به قول شما قدیمی بیاد😐

فقط 2 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم