2777
2789
عنوان

خانومای باسیاست کمک

166 بازدید | 16 پست

بچها شوهرم میگه تو از پشت تلفن و تو چت و این چیزا خیلی خوب دلبری میکنی ولی وقتی پیشتم کمتر میشه...میشه کمکم کنین...شوهرم بخاطر شغلش سفرهای زیادی میرع برای همین بخشی از زندگیمون پشت تلفنه...خودم فک میکردم وقتی پیشمه ام به همون اندازع اوکیم ولی مث اینکه ناراضیه...از تجربه هاو روشاتون بهم بگین ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا از زن لوند خوششون میاد ولی نباید زیاد هم بهش بچسبی. سعی کن وقتی کنارشی اروم بیای کنارش در گوشش بگی دوست دارم .یا گردنشو بو کنی بگی بوتو دوس دارم .یا وقتی بهش نگاه میکنی لبخحد دلبرانه بزنی.اوووه خیلی چیزاست

از يك جايى به بعد؛قبل از اينكه آدمها خودشان را برايت شرح دهندميتوانى تا ته شان را حدس بزنى و بگويى:ببين فلاني من اين قصه ها را از حفظم...برو سرِ اصلِ مطلب!
مردا از زن لوند خوششون میاد ولی نباید زیاد هم بهش بچسبی. سعی کن وقتی کنارشی اروم بیای کنارش در گوشش ...

اخ اخ اخ دقیقا همین حرفو میزنه میگ کار زن تو زندگی فقط دلبری برای شوهرشه

بااشوه حرف بزن منظورم اروم وشمردس،ناز ونوازشش کن دست به موهاش وصورتش وبدنش بکش ولی اسم رابطه نیار وپیشقدم نشو فقط تحریکش کن وبعد پس بکش وفرار کن تاخودش بیادسمتت اینجوری مردا خیلی تحریک میشن و دوس دارن،وقتی خونس به خودت برس شاد نشون بده خودتو اواز بخون موقع غذا پختن،ولی پرحرفی نکن به همه چیزم شمرده وخانومانه جواب بده،صداتم یکم کش دار کن عیب نداره شوهرته☺لباساتم خشگل وتحریکی بپوش ولی تشون نده که از عمد پوشیدی،خشگل هم راه برو صاف وقشنگ 😚

زنــدگــے زیبـــا میشہ اگہ نگاهمــون رو زیبــا ڪنیمـ...😊 
مثلا پشت تلفن چیکار‌میکنی یا چت ؟

دائما از حسام بهش میگم اینکه چقدر دوسش دارم اینکه تنها کسی ک تو زندگی حق داره دوسش داشته باشه منم و حتی خودشم این حقو نداره...یا اینکه اگه بود چیکارا میکردیم کلی اذیتش میکنم ولی وقتی میبینمش منتظرم خودش پیش قدم شه نمیدونم چرا ولی دست خودم نیس

ما بچه نداریم ولی بلد نیستم ک

ما بچه نداشتیم همش میرفتم رو پای شوهرم میشستم.یا مثلا میومد خونه دروباز میکرد میدید تمام خونه تاریکه و شمع روشنه و منم با لباس خواب منتظرش...از این کارا بکن دیگه.مردا خیلی دوست دارن.متاسفانه من چون نی نی دارم واقعا وقت نمیکنم

عشقم همه کسم دخترم😍😍