2777
2789
عنوان

حضانت بچه

3608 بازدید | 29 پست

زمانی که خانم به قصد طلاق میره خونه پدرش، تا زمان تشکیل دادگاه و تعیین تکلیف حضانت، پدر میتونه بچه رو از مادر بگیره و ببره؟؟؟

پسر یک سال و چهار پنج ماهه؟؟

و یک سوال دیگه اینکه آیا بعد از گرفتن نامه پزشکی قانونی به سرعت حکم جلب صادر میشه یا مرد احضار میشه و بعد صادر میشه؟

متشکرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شمافقط اقدام نکن واسه طلاق یاتوافقی بریدجلویااقدام نکن فقط مهریه روبذاراجراونفقه رو...

بچه رم اگه توافق نکنیدمیتوونه ببره

تا۷سالگی ماله خودته ولی

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

بهتره از یک وکیل مشورت بگیرید گلم حتی شده تلفنی ولی حضانت بچه تا هفت سالگی با مادره

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

خیر فرزند و میتونی همراه خودتون ببرید. 

پدر تا قبل از ۷سال نمیتونه در خواست حضانت بده مگه مادر خودش فرزند و بده ب پدر.

جواب پزشک قانونی رو میبرین کلانتری شکایت . فرداش میرین دادسرا شکایت نامه رو میزارن داخل پرونده و بعد از ۸تا ۱۵روز کاری متهم ب دادسرا خوانده میشه

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️

حکم جلب زمانی صادر میشه که ثابت بشه مرد کتک زده

یعنی شما با نامه ی پزشکی قانونی شکایت میکنی و جلسه ی دادگاه برگزار میشه و شاهداتون میان شهادت میدن که دیدن اون آقا شمارو کتک زده

بچه هم حضانتش تا 7 سالگی با مادره چه دختر چه پسر یعنی به قهر میری میتونی بچه اتم ببری

ولی بدون برای ضرب و شتم اگه شاهدی نداشته باشی و همینجوری شکایت کنی و نتونی ثابت کنی اون آقا میتونه از شما بابت تهمتی که زدی شکایت کنه

دوم اینکه وقتی به قهر رفتی یعنی عدم تمکین و اون آقا میتونه بازم شکایت کنه و اگه برنگردی حکم عدم تمکین میگیره

حتما قبل هر کاری بایه وکیل مشورت کن

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔
چرا؟  خب مهریه که حقه زن

رومهریه اگه خودت بری درخواست طلاق کنی نمیشه حساب کنی

اگردوطرف بخوان یاشمافقط بری واسه نفقه ومهریه واجرت المثل  اقدام کنی مطمین باش اونم راه میاد

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
چرا؟  خب مهریه که حقه زن

درخواست طلاق نده. 

اول بلوکه اموال . بعد در خواست مهریه . بعد تفقه و اجرت المثل.

بعد ک رای صادرشد براشون درخواست طلاق😊😊😊😊

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من رویایی دارم... رویایی از جنس آزادی✌️ آزادی یعنی پول ایرانم ارزش داشته باشه... آزادی یعنی شبا با خیال راحت خوابمون ببره بدون این که غصه بخوریم صبح قرار چی گرون بشه.... آزادی یعنی داروهایی که برای هموطنام حکم زندگی داره هرلحظه و هرجا بدون دغدغه مالی پیدا بشه.... اگه منظورم از آزادی، حجاب بود ک حجابمن به بابام و شوهرمم مربوط نیست بقیه که جای خودشون😊✌️❤️
فقط این و بدون که دیگه رو مهریه نمیشه حساب کرد 

نه به اين راحتيا هم نيست

والا برادر شوهر من كه داره طلاق ميگيره همه چي رو هم ازش خواستن ماشينش خونش مهريه ....

يعني اينجوري نيست كه اصلاااا نگيرن

شرايط داره