2777
2789
عنوان

بتای 108

1421 بازدید | 34 پست

سلام دوستان من 18اردیبهشت پریود شدم الان 18 خرداد به مدت یک روز ترشح قهوه ای روشن داشتم بعد تموم شد بی بی چک 4 تا امتحان کردم بعد از 3 دقیقه هر 4 تا یه خط کمرنگ افتادامروز 19 رفتم آزمایش بتا 108 بود به نظرتون پایینه؟؟؟ خیلی نگرانم

خب میپرسیدی از مسوول ازمایشگاه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارکه عزیزم...

برا منم دعا کن..

منم ۱۴ اردیبهشت پریود شدم و روز ۱۳ خرداد لکه بینی قهوه ای یه روزه داشتم و ۱۸ خرداد (دیروز) رفتم از دادم بتا ۰ بود.. بی بی چکام هاله انداختن زیر دو دقیقه خیلی امیدوار بودم. دیروز وقتی جواب آز رو گرفتم برگشتیم خونمون. ۱۰ ساعت تو جاده فقط تو فکر بودم و ناراحت

میشه برام دعا کنین خدا بهم نگاه کنه؟
خب میپرسیدی از مسوول ازمایشگاه

میگقت ما چیزی نمیدونیم برو پیش دکترت اول آزمایش خون دادم گفت مشکوکه دوباره رفتم ازمایش ادرار دادم گذاشتن تو یه دستگاه دیگه گفتن 108 

من بعد ۵ روز تاخیر ۳۰۵ بودبتام حالا شما تاخیر نداشتید تو ۴۸ ساعت آینده دوبرابر میشه دیروزم ک ۶ هفتم بود رفتم سونو شکر خدا همه چی خوب بود انشالله ک شما هم همه چیزش خوب پیش بره

آیهان عشق مامانه😍
عزیزم طبیعیه طبیعیه ازروزاول آخرین پریودیم ک ۱۸ اردیبهشت هفته هفته جدا کن ۶ هفته ک رسیدی قلبش تشکیل ...

مرسییی عزیزرززم واسم دعا کن همه چی خوب پیش برههه ممنونم3 ساله منتظرم

عزیزم برای من بعد ۶ روز تأخیر بتام ۹۸ بود الان دخترم ۸ ماهش

نگران نباش عددش خوبه ان‌شاءالله خدا حفظش کنه و سالم و صالح دنیا بیاد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم