2777
2789
عنوان

اهوازیا لطفا بیاین بهم بگید

3446 بازدید | 23 پست

دوستان اهوازای مادرشوهرم باید MRI انجام بده ولی گفتن وزن بالای صد کیلو فقط اهواز ام آر آی میگیرن،حالا ما نه آدرس داریم از مرکز MRI نه شماره تلفن!ممنونتون میشم شماره مرکز ام آر آی ک وزن بالای صدکیلو انجام بده رو بهم بدین!

لطفا برای سلامتی عزیزام و مادر شدن آبجیم صلواتبفرستید

بیمارستان گلستان و بیمارستان بقایی داره 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بالا ی 100 فک کنم گلستان،، بزن تو گوگل مرکز آم از ای اهواز تماس بگیرید 

اخه یه شماره ب ما دادن اونم درست جواب نمیده 

ببخشید شمارشون رو اگ دارید بی زحمت بفرستید برام

نه متاسفانه ندارم. زنگ بزن ۱۱۸. شماره ی اطلاعات بیمارستانها رو بگیر. بعد زنگ بزن به اطلاعاتش و قسمت ام آر آی رو بگیر و پرس و جو کنی.د اگه خود اهوازین. یکی ر بفرستین بره همونجا و براش همزمان نوبت بگیره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
نه متاسفانه ندارم. زنگ بزن ۱۱۸. شماره ی اطلاعات بیمارستانها رو بگیر. بعد زنگ بزن به اطلاعاتش و قسمت ...

ممنونم عزیزم،ن متاسفانه اهواز کسی رو نداریم

ممنونم عزیزم،ن متاسفانه اهواز کسی رو نداریم

پس زنگ بزنید به ۱۱۸ و شماره بگیرید. شرمنده پن برام دوره وگرنه خودم میرفتم براتون میپرسیدم 

پس زنگ بزنید به ۱۱۸ و شماره بگیرید. شرمنده پن برام دوره وگرنه خودم میرفتم براتون میپرسیدم 

فداتم عزیزم همین ک گفتید هم انگار انجامش دادین،خیلی ممنونم😘😘😘

فداتم عزیزم همین ک گفتید هم انگار انجامش دادین،خیلی ممنونم😘😘😘

قربونت. باز هم شرمنده