2777
2789

میخوام فردا مهمون دارم درست کنم قبلا مرغ و گوشت چرخ کرده درست کردم خسته شدم تو نت سرچ کردم بادمجون هم میشه 

کسی درست کرده تجربشو بگه؟

یا اینکه به غیر از گوشت و مرغ با چه چیزایی درست کرده و نتیجش خوب شده

گراتن بادمجون درست کن خوششمزس 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوریه؟

بامجون سرخ میکنی اول . میتونی هم گوشت بریزی هم مرغ سلیقه ایه. هرکدومو خواستی بریزی با پیاز و ادویه تفت بده قشنگ . قارچ ام سرخ کن . بعد لایه لایه بریز اینارو . روشم پنیر پیتزا بریز بذار تو فر . من که عاشقشم 

( بله عکس خودمه اگه چهره من به هر دلیلی باب میل شما نیس لطفا نظر ندید ممنون )    خدا جونم شکرت برای سلامتیم 🙏 خانواده خوبم 😍 همسرم 💍 و زندگی بی کم و کاستی که بهم بخشیدی ❤
بعد فقط بادمجونه؟ گوشت نمیخواد؟ اخه تو نت زده بود بدون گوشت یکم خیلی مزه بادمجون نمیده؟

می تونی گوشت یا مرغ هم بزاری 

ولی به تنهایی هم خوشمزست

من درست میکنم بادمجونا با ریحون و نعنا و چند قاشق سرکه مرینت می کنم البته بعد سرخ کردنش 

وقتی اینطوری مرینت کنی تو همه چی عالی میشه حتی روی پیتزا

بله من درست کردم

بد نیست ولی چنان خوشمزه هم نیست

لازانیای قارچ وذرت خوبه

پیاز درشت بردار ریز خورد کن یه تفت بده تا طلایی روشن شه 500 گرم 3ارچ را بشور و اسلایس کن

1 لیوانم ذرت شیرین بپز

فارچ را بریز رو پیازها وزردچوبه وفلفل سیاه و نمک بزن

آب قارچ که کشیده شد رب بزن و خوب تفت بده یکمی هم فلفل دلمه رنگی ریز شده بریز وذرت را هم بریز و1 فنجانم آب جوش بریز

ورقه های لازانیا که آماده شد کمی سس کچاپ بریز کف ظرفت ویکمی هم آب وروغن

بعد ورقه نیمه آماده لازانیا رو بریز تو آب جوش ولایه لایه لازانیا وسس وپنیر الی آخر بریز

وبرای لایه پایانی هم روی سس حسابی پنیر بریز روشم زیتون بدون هسته حلقه کن وبریز

بذار فر اول درجه پایین فر را روشن کن آب غذا که کشیده شد وسس به خورد ورقه ها رفت گریل را روشن کن تا روی لازانیا طلایی روشن شه

من درست کردممممم

سینه مرغو مکعبی برش زدم باپیاز دوتاحبه سیرریختم داخلش میزان سیربستگی داره ذایقتون

بعدش قارچ اضافه کردم وخیلی کم فلفل دلمه بعدشمم بادمجونای سرخ شدخورد کردم ریختم توی مواد یکمم ریحون خشک شده ریختم توی موادم رب گوجه هم اضاف کردم

این شدمایع لازانیام مراحل بعدیم دیگه باسس سفیدوپتیرپیتزا سرهم بندیش کردم.

بنظرخانواده که خیلییییییی خوشمزه میشه اینجوری یه طعم جدیدم داره