2777
2789

سلام من پسرم وزن تولد ۲۸۰۰ بود الان ۶۲۰۰

بهداشت گفت غذای کمکی شروع کنم الان ۴ ماهه و ۲ روزشه با چی شروع کنم چه میزان بدم چند وعده و چه زمانی بهتره

امروز واکسنشو زدم

لطفن کمک کنید

از ۳ ماهگی تا ۴ ماهگی کلن ۱۰۰گرم اضاف کرده

رفلاکس پنهان هم داره که دارو مصرف میکنه 

هر چی میدونید بگین لطفن ممنونتون میشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچم داره میره تو ۶ میخوام شروع کنم با لعاب برنج روزی ی قاشق تا یک هفته 

ی روز درمیون فرنی و لعاب برنج میخوام بدم 

بعد یک هفته میکنم دو وعده دو قاشق 

بعدم سوپ شروع میکنم 

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......

منم دلم ميخواد زودتر غذاي كمكي رو شروع كنم اخه به نظرم هفت ماهگي كه تو كارت بهداشت نوشتن ديگه خيلي ديره!!

دارم به هدفم میرسم با کالری شماری و سالم خوری و ورزش تونستم👍تو هم میتونی🙋🏻‍♀️وزن ابتدا ۱۱۰🤦🏻‍♀️وزن اکنون ۷۴🤷🏻‍♀️وزن هدف 67💃🏻قد ۱۷۶💪                             سایز ابتدا(۵۲)XXXXXXL🙄⌛️  سایز اکنون(۴2)XL💃🏻😍

من از چهار ماهگی فرنی میدادم خیلی دوست داست. نشاسته با اب جوشیده یا شیرپاستوریزه یکم درست میکردم. ابگوشت میدادم یعنی اب قلم بدون هیچ چیز دیگه مزه دارش میکردما یعنی گوجه ونمک کم میزدم که بخوره ولی بهداشت مخالف مزه دار کردن بود ولی من بچم نمیخورد. اب سیب. هرجیزی که میدونستم میتونه بخوره 

عزیزم میشه بگی چطور و چه میران اخه هیچ اطلاعاتی ندارم

مثلا برنجت دارقل میخوره بایک قاشق لعاب شروع کن بعد روزی یک بیسکوییت مادر باشیر یااب فرقی نداره له کن بده بخوره بعضی بچه ها با اب دوست ندارن اینم بگم بعدش روزی دوقاشق فرنی بهش بده چون هنوز کوچولو موفق باشی گلم 

چیکار کنم یادم نیفتی

هفته ی اول:فرنی(آرد برنج و آب و اندازه یه نخود نبات)

روز اول از دوقاشق مرباخوری شروع کن و هر روز یه قاشق اضافه کن

هفته ی دوم :حریره بادوم

هفته ی سوم :سوپ ماهیچه(ماهیچه و برنج و هویج )

هفته ی چهارم:صبح حریره و ناهار سوپ

هر هفته یه چیز جدید به سوپ اضافه کن

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         

سلام.بیسکوییت مادر گزینه خوبی برای شروع نیست.چون کوچولوی شما۴ماهه است. اول مطمئن بشیددیگه تب واکسن نداره بعد غذای کمکی روشروع کنید.اول با لعاب برنج شروع کنید.روزاول یک ق چ ازآب برنج روبهش بدید

وقسم به حقارت واژه و شکوهِ سکوت ؛ که گاهی شرحِ حالِ آدمی ممکن نیست ...
یعنی هفته اول یه روز لعاب برنج یه روز فرنی درسته؟؟؟

اره عزیزم روزی ی قاشق مربا خوری بده بعد از یک هفته بکنش دو وعده دوتا قاشق مربا خوری 

اینو از خودم نمیگم دکتر گفته

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......