2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

.. بله پشیمانم ... چون زود بود الانم در حال جدایی ام

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

من اصلا پشیمون نیستم

چرا گاهی میگم کاش مجرد بودم اونم فقط واسه اینکه از اینهمه مسئولیت خسته میشم😆

من زنی ۲2 ساله ام که به انتخاب اینجانب۱۶سالگی مزدوج شده و در۱۷سالگی خدا به وی فرشته کوچولویی عطا کرده و من مادردختری به نام سِودا شدم و درحال حاضر وظیفه زندگی بخشیدن به هدیه دوم خدا رو به پایان رسانده و پرورش گل پسری به نام سام را به عهده دارم😎💪🏻

ازدواج هم یه مرحله ای از زندگیه که اگه با چشم باز انجام بشه و در انتخابت دقت کنی به شیرین ترین دوره زندگیت تبدیل میشه . من دوران مجردیم خیلی شیطون بودم و همه جور آتیشی میسوزوندم ولی الان که متاهلم از زندگیم خیلی خیلی راضی تر از گذشته ام .

خدایا ازت ممنونم که بهترین شوهر دنیا رو نصیبم کردی   

در کل مجرد بودن خیلی راحت تر هست، مخصوصا اگه چندان علاقه ای به داشتن بچه نداشته باشی و بخوای در زمینه شغلیت پیشرفت کنی و برای خودت سفر بری و تفریح کنی، اما اگه از اون تیپ افرادی هستی که تنهایی اذیتت میکنه و نمیتونی خودت خوشحال باشی و روحیاتت با ازدواج جوره، خب ازدواج سنجیده میتونه بهت کمک کنه تا رضایت بیشتری داشته باشی توی زندگیت

پشیمون نیستم چون مجردی روزای خوبی نداشتم....اما گاها ادم کم میاره ....شوهرمم پسر خوبیه گاها حرصم میده الانم‌قهرم باهاش

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌