2777
2789
عنوان

عصرجدید

491 بازدید | 11 پست

سلام تکرارش الان شروع شد

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
مزخرف ترین برنامس 😒

من گاها نگامیکنم. همه میپرسیدن گفتم خبر بدم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مرسی ک  گفتی☺

مریدی پرسید: آیا استفاده تبلیغاتی از زن حرام است؟!شیخ پاسخ گفت: آری!مرید ادامه داد: پس چرا خداوند برای تبلیغ بهشت خود از حوری استفاده نموده؟!!شیخ قدری اندیشید و سپس بقچه اش را جمع کرد و به مکه رفت تا آل سعود او را بخورد!!!  
مرسی ک  گفتی☺

خواهش

تکرارش شنبه هاساعت ۴

الان پخش میشه

ا فکردم فقط شنبه هامیزاره

من الان انفاقی دیدم میده

پیرو تاپیک ازدواجت ینی پستونک نذری ببریم مراسم فردا؟؟؟ نذرش برای چند ساله؟

شکلات با شکل پستونک نذری هست عزیزم ادم فکرمیکنه پستونکه. من سال قبل نذر کردم قبول شد منم یه تعدادی بگیرم ببرم پخش کنم شما فردا برید اونجا شکلات اینا پخش کردن بردار نذرکن انشالله سال بعدببری.

شکلات با شکل پستونک نذری هست عزیزم ادم فکرمیکنه پستونکه. من سال قبل نذر کردم قبول شد منم یه تعدادی ب ...

من واسه خودم نمیخوام عزیزم.واسه خواهرم میخوام

وای اگه بفهمه نذر شوهر کردنش میخوام بکنم منو میکشه😄😄😄

این شکلات باید حتما شکل پستونک باشه

پزشک عمومی هستم👩‍⚕️سوالی داریداگه علمش رو داشته باشم،  پاسخگو هستم