2777
2789

اقا مثلا ناز کردنتون یا چمیدونم کلا سیاستو و اینارو بیاین یادم بدین من الان نامزدم با یه فردی بعد میخوام یکم ازتون یاد بگیرم این چیزارو🤓

رمز موفقیتتون چیسسستتت🤓🤓🤓🤓🤓

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عقد یا نامزد نسبی؟

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

کلا بگیم که یه کتاب میشه 

موردی سوال کن 

هم توی ذهن خودت بهتر میمونه هم توضیحات کامل تری میتونن بهت بدن 

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

فقط خودت باش 

کسی ک تورو بخاطر عشوه و لنوندی بخواد 

وقتی سنت بره بالاتر و بچه بیاری نتونی ب خودت برسی میره سراغ یکی دیگه 

فقط خودت باش هرکی خواست خواست نخواستم بره ب درک 

اگه خوب تا کردی ، نشد !! مچاله کن ......
تا وقتی شوهرت نازکشی بلد نباشه و با دنیای زن اشنا نباشه هیچکدوم به کارت نمیاد جز سیاست رفتاری 😂😂😂 ...

بلده اتفاقا🤣🤣🤣

یه بار بهش گفتم عخشم اینجوری کرد اخ من قربونه بچه گونه حرف زدنت یه وقتایی از دستش کفری میشم🤣🤣🤣

مثلا میگم اره سرم درد میکنه میگه قربونه سرت😐😐😐

صبح یعنی پایان دلتنگی خورشید برای دوباره دیدن تو