2777
2789

رکتول و ام جی برای بواسیر عالیه اگه شقاق داری انتی فیشر استفاده کن

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
رکتول و ام جی برای بواسیر عالیه اگه شقاق داری انتی فیشر استفاده کن

منم يه سوال دارم

عمل بواسير خيلي دوره نقاهت داره؟

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم يه سوال دارم عمل بواسير خيلي دوره نقاهت داره؟

من عمل نداشتم ولی میگن فقط یک روز خیلی عذاب اور داره خواهرم بواسیرش درجه ۴هست فقط عمل جواب میده ک فعلا  بارداره 

خواهش میکنم برای اینکه یه خونه جایی ک مد نظرمه بخرم یه صلوات مهمونم کن خواهش میکنم اگه صلواتو برام فرستادی از ته دل باشه ممنونم عزیزانم❤️
من شقاق دارم و یکمم گوشت اضافی اورده.با انتی فیشر درمان میشه؟

گوشت اضافه ازداخل اومده م

بیرون یا از بیرون اگه از داخل هست ک شقاق درمان خاص خودشو داره اگه بواسیر داری ک فقط باید رژیم غذایی تو درست کنی متاسفانه راه حلش فقط تغذیس ک یبوست نشی

گوشت اضافه ازداخل اومده م بیرون یا از بیرون اگه از داخل هست ک شقاق درمان خاص خودشو داره اگه بواسیر ...

ببین اولش پارگی بود بعدش شبیه گوشت اضافی شد.رو به بیرونه و کاملا قابل لمسه.یه ساله اینجوریه.درمانشو میدونی شما؟

ببین اولش پارگی بود بعدش شبیه گوشت اضافی شد.رو به بیرونه و کاملا قابل لمسه.یه ساله اینجوریه.درمانشو ...

مثه من منم اول پارگی بود الان یکم اومده بیرون دکتر هم رفتم فقط رژیم غذاییمو گفت باید درست کنم  و پماد ام جی  کارسازع خیلی مواظب باش متاسفانه درمان نداره فقط باید خودت رعایت کنی اگه مثه خواهرم بیخیال باشی الان روزای عذاب اوری رو تجربه میکنه ببخشید دستشویی ک میره فقط خونریزی از مقعد داره کامل تخلیه نمیشه..

شما بواسیر گرفتی  شقاق نیس